reis diyetini nasıl yaptın bende kilo vermek istiyorum ama ben sürekli çalışıyorum spor salonuna gidecek vaktim yok yaniYaklaşık 12 gün önce kilo verme amacıyla diyete girdim ve spor salonuna gitmeye başladım. 12 günde 99 kilodan 95 kiloya kadar düştüm. Kilo verme hızından kaynaklı bir sağlık sorunu yaşar mıyım?
Yediğim karbonhidrat miktarını yarının altına düşürdüm. Her gün en az 2 litre su içtim her gün 2 saate yakın sadece kardio yapmak üzere salona gittim. Karbonhidrat yerine yumurta tüketmeye çalıştım. Yağlı ve yüksek kalorili besinlerden özellikle abur cuburlardan uzak durdum. Tabi yaşadığım kentte çok sıcak fazlasıyla da terledim.reis diyetini nasıl yaptın bende kilo vermek istiyorum ama ben sürekli çalışıyorum spor salonuna gidecek vaktim yok yani
Fatsecret'ten kalori hesaplayın hocam.reis diyetini nasıl yaptın bende kilo vermek istiyorum ama ben sürekli çalışıyorum spor salonuna gidecek vaktim yok yani
3300 kalori olrak çıktı hocamFatsecret'ten kalori hesaplayın hocam.
peki hocam sadece karbonhidratı komple kesip onun yerine ne yenilebilir yani daha doğrusu abur cubur yemiyorum içecek olarak sadece soda içiyorum normalde gündelik hayatta çalışırken masa başı çalıştığım için sabah kahvaltıda poaça börek yiyordum öğlen ise dışarıdan ev yemeği geliyordu ve ben bunların hiçbirini yemek istemiyorum mesela gün içerisinde salata vs. vs. yemek istiyorum şimdi yemek olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum v diyelimki salata yemeye başladım ama diğer protein olur karbonhidrat olur bu tarz şeylerden geri kalmamak lazımmış çok araştırdım ama herkes çok farklı bir şey söylüyor benim amacım ilk başta kilo verip ondan sonra biraz spor yapıp ufaktan vücüt derli toplu dursunYediğim karbonhidrat miktarını yarının altına düşürdüm. Her gün en az 2 litre su içtim her gün 2 saate yakın sadece kardio yapmak üzere salona gittim. Karbonhidrat yerine yumurta tüketmeye çalıştım. Yağlı ve yüksek kalorili besinlerden özellikle abur cuburlardan uzak durdum. Tabi yaşadığım kentte çok sıcak fazlasıyla da terledim.
yani baktığın zaman ben ne yiyeceğimi bilmiyorum3300 kalori olrak çıktı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki hocam sadece karbonhidratı komple kesip onun yerine ne yenilebilir yani daha doğrusu abur cubur yemiyorum içecek olarak sadece soda içiyorum normalde gündelik hayatta çalışırken masa başı çalıştığım için sabah kahvaltıda poaça börek yiyordum öğlen ise dışarıdan ev yemeği geliyordu ve ben bunların hiçbirini yemek istemiyorum mesela gün içerisinde salata vs. vs. yemek istiyorum şimdi yemek olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum v diyelimki salata yemeye başladım ama diğer protein olur karbonhidrat olur bu tarz şeylerden geri kalmamak lazımmış çok araştırdım ama herkes çok farklı bir şey söylüyor benim amacım ilk başta kilo verip ondan sonra biraz spor yapıp ufaktan vücüt derli toplu dursun
Ceviz marul peynir domates salatalık az ekmekle kahvaltı yapabilirsiniz3300 kalori olrak çıktı hocam
peki hocam sadece karbonhidratı komple kesip onun yerine ne yenilebilir yani daha doğrusu abur cubur yemiyorum içecek olarak sadece soda içiyorum normalde gündelik hayatta çalışırken masa başı çalıştığım için sabah kahvaltıda poaça börek yiyordum öğlen ise dışarıdan ev yemeği geliyordu ve ben bunların hiçbirini yemek istemiyorum mesela gün içerisinde salata vs. vs. yemek istiyorum şimdi yemek olarak ne yiyeceğimi bilmiyorum v diyelimki salata yemeye başladım ama diğer protein olur karbonhidrat olur bu tarz şeylerden geri kalmamak lazımmış çok araştırdım ama herkes çok farklı bir şey söylüyor benim amacım ilk başta kilo verip ondan sonra biraz spor yapıp ufaktan vücüt derli toplu dursun
yani baktığın zaman ben ne yiyeceğimi bilmiyorum
anladım hocam teşekkür ederimCeviz marul peynir domates salatalık az ekmekle kahvaltı yapabilirsiniz
Öğlen yumurta veya tavuk gibi protein alabilirsiniz ben sadece zayıflamak için uğraştığım için dengeli beslenme ve kas kitlesini arttırmaya yönelik bişeyler pek yaptım denemez.