KapitalistLiberal Baran
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
kas gelişimi için ne yapmam lazım tam olarakhocam daha erken yavaş yavaş artırarak hissedersiniz
kas gelişimi için ne yapmam lazım tam olarakhocam daha erken yavaş yavaş artırarak hissedersiniz
ben 5 kg ile çalışıyorum hocamyok öyle değil kaç kg dambıl lazım veya ne öneriniz vardır
hocam hangi hareketleri tavsiye edersiniz ve okul zamanı iyi zamnda yatıyorumda bu zamanlar hangi zamanlar tam olarakboy konusuna çok takıntılı biriyim ve bu konuları çok araştırdım
babamın boyu 165 annem de o cıvarda ve boyum 180
babanın boyu kücük degil dayının boyu da önemli bu konuda ama örnek veriyorum
genetik ile boyunuz 170 olucaksa siz onu 175+ yapabilirsiniz ki 5 cm küsümsenecek bir boy değil
zaten şuan hormonlarınız çok hızlı salgılanıyor dedigim gibi spor yaparsan dengeli bi şekilde gözle görülür bi boy artışı sağlarsın
eğer başlıcaksan tavsiyem gece geç saatlerde yatma hormonun az salgılanıyor ve bol spor yap futbol gibi şeyler olmasın ama
dgko knk2 kilo dumbell'a kas yapman çok zor zamanla ağırlıkları arttırman gerek zaten çoğu hareket için 2 kilo sana hafif kalır
gelişim nasıl hangi hareket yaş boyben 5 kg ile çalışıyorum hocam
Evetkasın gelişmesi için zorlanmammı lazım
her gün gece 2 yi geçmeyinhocam hangi hareketleri tavsiye edersiniz ve okul zamanı iyi zamnda yatıyorumda bu zamanlar hangi zamanlar tam olarak
öneriniz varmı hareket vs 2 ay salona gitsem okul açılana kadar ne kadar etki eder2 kilo dumbell'a kas yapman çok zor zamanla ağırlıkları arttırman gerek zaten çoğu hareket için 2 kilo sana hafif kalır
Teşekkürler kankamhocam hangi hareketleri tavsiye edersiniz ve okul zamanı iyi zamnda yatıyorumda bu zamanlar hangi zamanlar tam olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
dgko knk
gelişim nasıl hangi hareket yaş boy
1.75 dümenden çalışıyorum kilo 66 falan olması lazım hocam yaptığım hareketin adını bilmiyorum kası hangi pozisyon fazla geriyorsa onu yapıyorum gelişim güzel 5kg dumbell ilehocam hangi hareketleri tavsiye edersiniz ve okul zamanı iyi zamnda yatıyorumda bu zamanlar hangi zamanlar tam olarak
dgko knk
gelişim nasıl hangi hareket yaş boy
başka ne takviye yapabilirim
İmkan varsa salona gitmen çok daha iyi olur hem oradaki antrenör yardımcı olur hemde makinelerle daha iyi çalışırsınöneriniz varmı hareket vs 2 ay salona gitsem okul açılana kadar ne kadar etki eder
varmı önerin kaç kg dambıl alayım hareket önerin varmı2 kg dumbell la sadece beynini geliştirsin. hareket formunu oturtturusun başkada bişeye yaramaz.