Arama sonuçları: *

• Users: mm33
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. mm33

Diyette ne kadar kalori almalıyım

Eğer haftada 3 kiloya yakın vermek istiyorsan -500kcal yani 2300kcal almalısın günlük.
  2. mm33

Acaba covid 19 muyum?

Covid 19 belirtilerinde kesinlikle hapşuruk yoktur.
  3. mm33

Panik atağı Hafifletmek için ne yapabilirim ?

33 yaşımdayım ve bundan 10 yıl önce panik atağı yenmiştim bunu seninle paylaşmak isterim.Her sabah egzersiz(ağırlık) mutlaka yap evde tek başına kalmamaya özen göster herkese panik ayrı bir neden'den gelsede ondan kurtulma'nın yolu aynı kendi içinde kendin ile ilgili aşamadığın şeyler buna neden...
  4. mm33

2 Covid19 li kişi aynı odada durabilir mi maskesiz

Normal bunlar hafif belirtileri biraz yaşarsınız bu aralar ben 2 defa atlattım 1'i diğerine göre daha ağır oldu.
  5. mm33

2 Covid19 li kişi aynı odada durabilir mi maskesiz

Sıkıntı olmaz sonucunuz negatife dönene kadar aynı odada olabilirsiniz.
  6. mm33

Spor Yaparken 160 Nabız Normal mi?

Herşeyden önce seni son 2 tekrardan zorlayacak ağırlıklar senin için doğru olanları bu sporu bilinçli yapmalısın yoksa hayatına kadar etkileyecek sakatlıklar yaşayabilirsin dikkatli ol.
  7. mm33

Şimdi bunun öncesinde yaptığın egzerside bağlı eğer ilk hareket olarak lat pull down egzersizinde 150 nabız görüyorsanız bence mi band'da sorun var :)
  8. mm33

Yaptığın egzersize göre değişir bu durum bu birazda senin elinde kendini zorlamana bağlı en yüksek nabzı kardiyovasküler antremanlarda yakalarsın.160 nabız'da çok değildir ama bu ağırlık egzersizleri için biraz fazla. (2. kademe fitness antrenörüyüm)
  9. mm33

AFT Ağız İçi Beyaz Yaralar

Bu yöntem çok etkili. Yapılışı: Cezvede kaynayan 1 bardak suya 1 yemek kaşığı sumak atılarak 2 dakika kaynatın. Soğuduktan sonra gargara yapın
Top Bottom