biraz fazla gibi
Aynı yaştayiz, bende vücut geliştirme yapıyorum. Hit kardio zamanlarında özellikle ip atlarken üçüncü dakikadan sonra benimki de o civarlara çıkıyor. Antrenörlere sorduğum kaderı ile doğal.
Nabzın 100 ile 150 civarı olması lazım
Anladım teşekkürler.Yaptığın egzersize göre değişir bu durum bu birazda senin elinde kendini zorlamana bağlı en yüksek nabzı kardiyovasküler antremanlarda yakalarsın.160 nabız'da çok değildir ama bu ağırlık egzersizleri için biraz fazla. (2. kademe fitness antrenörüyüm)
Mesela bu alette kilogramı çok zorlayarak 155 nabız gördüm normal midir?Yaptığın egzersize göre değişir bu durum bu birazda senin elinde kendini zorlamana bağlı en yüksek nabzı kardiyovasküler antremanlarda yakalarsın.160 nabız'da çok değildir ama bu ağırlık egzersizleri için biraz fazla. (2. kademe fitness antrenörüyüm)
Şimdi bunun öncesinde yaptığın egzerside bağlı eğer ilk hareket olarak lat pull down egzersizinde 150 nabız görüyorsanız bence mi band'da sorun varAnladım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela bu alette kilogramı çok zorlayarak 155 nabız gördüm normal midir?
Mi Band'e kadar fazla güvenmeyin, problem hissediyorsanız doktora gidinArkadaşla fitness ile ilgileniyorum ağırlık kaldırırken veya koşarken mi band uyarı veriyor nabzınız yüksek diye, nabzım 140-160 arası değişiyor, dinlenirken düşüyor tabii ki ama bu değerler normal mi bilmek istedim.
Öncesinde 2-3 aletle çalışmıştım ama bu alette kendimi çok zorluyorum neredeyse ellerim vücudumdan ayrılacak.Şimdi bunun öncesinde yaptığın egzerside bağlı eğer ilk hareket olarak lat pull down egzersizinde 150 nabız görüyorsanız bence mi band'da sorun var