Neler Yeni

Spor Yaparken 160 Nabız Normal mi?

VorleN

80+ Silver
Arkadaşla fitness ile ilgileniyorum ağırlık kaldırırken veya koşarken mi band uyarı veriyor nabzınız yüksek diye, nabzım 140-160 arası değişiyor, dinlenirken düşüyor tabii ki ama bu değerler normal mi bilmek istedim.

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Aynı yaştayiz, bende vücut geliştirme yapıyorum. Hit kardio zamanlarında özellikle ip atlarken üçüncü dakikadan sonra benimki de o civarlara çıkıyor. Antrenörlere sorduğum kaderı ile doğal.

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Yaptığın egzersize göre değişir bu durum bu birazda senin elinde kendini zorlamana bağlı en yüksek nabzı kardiyovasküler antremanlarda yakalarsın.160 nabız'da çok değildir ama bu ağırlık egzersizleri için biraz fazla. (2. kademe fitness antrenörüyüm)

VorleN

80+ Silver
Yaptığın egzersize göre değişir bu durum bu birazda senin elinde kendini zorlamana bağlı en yüksek nabzı kardiyovasküler antremanlarda yakalarsın.160 nabız'da çok değildir ama bu ağırlık egzersizleri için biraz fazla. (2. kademe fitness antrenörüyüm)
Anladım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bu alette kilogramı çok zorlayarak 155 nabız gördüm normal midir?

Ekler

• lat-pulldown-makinesi.png
    lat-pulldown-makinesi.png
    27.9 KB · Hit: 46
Son düzenleme:

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Anladım teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bu alette kilogramı çok zorlayarak 155 nabız gördüm normal midir?
Şimdi bunun öncesinde yaptığın egzerside bağlı eğer ilk hareket olarak lat pull down egzersizinde 150 nabız görüyorsanız bence mi band'da sorun var :)

White_Recon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Hasan
Arkadaşla fitness ile ilgileniyorum ağırlık kaldırırken veya koşarken mi band uyarı veriyor nabzınız yüksek diye, nabzım 140-160 arası değişiyor, dinlenirken düşüyor tabii ki ama bu değerler normal mi bilmek istedim.
Mi Band'e kadar fazla güvenmeyin, problem hissediyorsanız doktora gidin

VorleN

80+ Silver
Şimdi bunun öncesinde yaptığın egzerside bağlı eğer ilk hareket olarak lat pull down egzersizinde 150 nabız görüyorsanız bence mi band'da sorun var :)
Öncesinde 2-3 aletle çalışmıştım ama bu alette kendimi çok zorluyorum neredeyse ellerim vücudumdan ayrılacak.

Top Bottom