Arama sonuçları: *

• Users: n7cati
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. n7cati

karışık tost yedim zehirlenirmiyim

Aynen zehirlendin hemen midene elini sok çıkart tostu
  2. n7cati

Diş teli ne kadar sürer ?

Zaten öyle ama yinede normal fırçalar daha sağlıklı bence , çünkü titreşimli olduğu için sıkıntı yaratabilir
  3. n7cati

Evet benimde aynıydı , en az 6 ay , en fazla 1 veya 1.5 yıl sürer dediler, şuan tedavi devam ediyor baya fark var.
  4. n7cati

Tamamen dişine bağlı , çok çarpraz veya yamuk ise 2-3 yıl oluyor genelde , sadece aralarında açık varsa genellikle 1-2 yıl sürüyor. Benim dişlerimin arası hafif açıktı 2-3 tane yere gittim 1 yıllık tedavi verdi , 15 güne bir kontrole gidiyorum şuan 4. ay ve baya gelişme var. Sizinki büyük...
  5. n7cati

Anlık aşırı yüksek sese maruz kaldım.

Psikolojik olması mümkün değil , geçiçi veya kalıcı bir hasar almış olabilir kulak zarın.
  6. n7cati

Diş braketim kırıldı boğazıma kaçarmı

Ben 2 ay önce taktırdım ama 15 güne bir seansa gidiyorum herhangi bir kırılma çıkma vs yaşamadım braket ile alakalı olabilir
  7. n7cati

Hocam merakımdan soruyorum nasıl kırdınız , ben 2 ay önce taktırdım ama kırılması çok zor yani aşırı sert bir şey mi yediniz?
  8. n7cati

Doktorunla iletişime geç randevuyu erkene al dostum buradan zor tavsiye alırsın.
  9. n7cati

Diş Ağrısı Hakkında Yardım

Banada benzer bir durum oldu , üst kısma diş teli 4 hafta önce takıldı ama durduk yere bir anda ağrı oluştu garip bir şekilde . Umarım geçer çünkü hiçbirşey içemiyor yada yiyemiyorum :/
  10. n7cati

Kepekli ve yağlı saç için ne kullanılmalı

Bunu alın %100 işe yarıyor hocam : https://www.trendyol.com/vichy/dercos-yagli-saclar-icin-kepege-karsi-bakim-sampuani-390ml-p-84859 Diğerleri hikaye , biraz pahalı fiyatı fakat gerçekten hem bende hemde çevremdeki çoğu kişide çok işe yaradı kesinlikle öneririm.
  11. n7cati

Evet doktorda şey demişti bazı dişlerde diğerlerine oranla çok daha fazla hassasiyet oluşabilir demişti. Dediğini ağrı kesiciyi soracağım hocam teşekkür ederim öneriniz için. Bu arada sizce ne kadar sürede geçer bu hassasiyet?
  12. n7cati

Teşekkür ederim salı günü gideceğim randevu aldım
  13. n7cati

Diş Teli Fiyatları nasıldır?

3-4 yere sordum en az 25k fiyat verdiler , üst ve altada taktırdım 25kya 1 ay önce. İstanbuldaysanız daha pahalı olabilir 30k civarı diye düşünüyorum istanbulda en az.
  14. n7cati

Anladım hocam , arveles kullanıyorum
  15. n7cati

Üst kısmından takılmasıın üzerinden 3-4 hafta geçti yeni başladı garip geldi illaki yemek yerken yada bir şey içerken sağ tarafada geliyor
  16. n7cati

Selamlar , yaklaşık 3-4 hafta önce üst dişime diş teli takıldı , 2 hafta öncede alta takıldı, üstte ağrı vardı fakat geçmişti telden dolayı ağrıyordu o geçti ama şuanda üstünden 3-4 hafta geçmesine rağmen sağ üst dişimde ağrı oluyor. Normal boştayken veya birbirine değince vs ağrı olmuyor...
  17. n7cati

5 yıldır boy uzamıyor. Yaş 17

Sigara kullanıyor musun? Ve bu arada 12 yaşında 1.60 boy olması daha garipmiş ben o yaştayken 1.40 boyum vardı , şuan 18 yaşındayım 183 boyum
  18. n7cati

Diş teli ve gazlı içecekler hakkında soru

2 hafta olmasına rağmen sanki doğuştan beri takıyormuş gibi hissetmeye başladım hemen alıştım şuan diş telim olmasa daha garip hissederim büyük ihtimalle
  19. n7cati

Hafif sert şeyler yerken bile çok yavaş ısırıyorum dikkat ederek yiyorum hocam 1700770505 Teşekkürler cevaplar için
  20. n7cati

Selamlar tel 2 hafta önce üst dişlerime takıldı , fakat bugün enerji içeceği içmiştim sizce çok sorun yaratırmı? Tanıdığım çoğu kişi çok sorun olmuyor ara sıra içebilirsin demişti bende pipetle içtim ama sizce problem yaratırmı? Bunun dışında hep dikkat ettim 2 haftadır , salı günüde alt dişime...
Top Bottom