Neler Yeni

Diş braketim kırıldı boğazıma kaçarmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar alt en arka dişim deki braket kırıldı çıkarmaya çalıştım fakat çıkmadı ne kadar çeksem de bir sonraki seansa daha 30 gün vwr boğazıma kaçabilir ne yapmalıyım sizce nasıl çıkartabilirim

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Arkadaşlar alt en arka dişim deki braket kırıldı çıkarmaya çalıştım fakat çıkmadı ne kadar çeksem de bir sonraki seansa daha 30 gün vwr boğazıma kaçabilir ne yapmalıyım sizce nasıl çıkartabilirim
Doktorunla iletişime geç randevuyu erkene al dostum buradan zor tavsiye alırsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 2 kere yuttum kırıldığını fark etmeyip sıkıntı olmadı ama uyurken boğazına kaçarsa falan sorun olur mu bilmiyorum.
Hocam benimkini telden çekiyorum çekiyorum gelmiyor diger braketlerde kopacak herhalde kendi kendine cikmaz sjkskwsk

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merakımdan soruyorum nasıl kırdınız , ben 2 ay önce taktırdım ama kırılması çok zor yani aşırı sert bir şey mi yediniz?
Hocam 6 ay oldu benimde üst te sağlı sollu 2 en arka braket kırıldı alta 1 ay önce takıldı bundada alt arka sağ kırıldı hep arka kırılıyor çorba ile ekmek yiyordum ekmek gayet yumuşaktı

ayakliPC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Hakan
Hangi sıklıkla telin değiştiriliyor.
Bir sonraki seansında telini yenileyecekse eğer kırılan braketi teliyle birlikte bir önceki dişin dibinden kesebilirsin.
Ya da bir önceki braketi tehlikeye atmamak adına kırık braketin olduğu diş ile bir öndeki dişin tam ortasından teli kesebilirsin.
Sonraki seansında da braket tekrar kullanılabilecek seviyedeyse tekrar yapıştırırlar ve tüm telini yenilerler.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam 6 ay oldu benimde üst te sağlı sollu 2 en arka braket kırıldı alta 1 ay önce takıldı bundada alt arka sağ kırıldı hep arka kırılıyor çorba ile ekmek yiyordum ekmek gayet yumuşaktı
Ben 2 ay önce taktırdım ama 15 güne bir seansa gidiyorum herhangi bir kırılma çıkma vs yaşamadım braket ile alakalı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Paşadöner
Hangi sıklıkla telin değiştiriliyor.
Bir sonraki seansında telini yenileyecekse eğer kırılan braketi teliyle birlikte bir önceki dişin dibinden kesebilirsin.
Ya da bir önceki braketi tehlikeye atmamak adına kırık braketin olduğu diş ile bir öndeki dişin tam ortasından teli kesebilirsin.
Sonraki seansında da braket tekrar kullanılabilecek seviyedeyse tekrar yapıştırırlar ve tüm telini yenilerler.
Valla üsttede takılacak yer var bir sonraki seansta takarız dedi bunuda takar herhale sorun o değil beni azarlıyor abi üzülüyorum jsksksks

Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Paşadöner
Ben 2 ay önce taktırdım ama 15 güne bir seansa gidiyorum herhangi bir kırılma çıkma vs yaşamadım braket ile alakalı olabilir
Hocam braketi çıkartamamanın sebebi telin ucu nu bükmüş doktor bende çıkarmaya çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
596
İsim
Paşadöner
Yav hocam ben bu teli bir şekilde kesememmi braketi yiyorum resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,497
Üyeler