Arama sonuçları: *

1. pickpocket

DİKİŞ İZİ SUBAYLIGA ENGEL MIDIR ?

Polis okulunda arkadaşın kafada parmak kadar et beni var. Saçı kapatiyordu sağlıktan vs. Geçti. Sıkıntı olur mu bilmiyorum ama saçın kapatiyorsa sıkıntı yok demektir.
  2. pickpocket

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

2 tane alsanda bir şey olmuyor yani. Bu yüzden o ayrıntıyı da ekledim. ;)
  3. pickpocket

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

2 tane gebelik testi dedim aldım. Sorun olacak bir şey değil. Alabilirsin tabii ki.
  4. pickpocket

Çok mu kilolu duruyorum? (GÖRSELLİ)

Sadece o bölgende yağlanma varsa kiloluk bir durum yok. Ama genel olarak kol ve bacaklarında da varsa olabilir. Ben zayıfım. Sadece göbekte yağ var.
  5. pickpocket

Şampuan mı, Sabun mu ?

Sık sık kullandığın şeyleri değiştirme. Onun harici dökülmeyi yavaşlatmak veya durdurmak için PRP/Mezoterapi yaptırabilirsin. Ortalama 5 seansta güzel etki bırakır.
  6. pickpocket

Kitap okurken uykum geliyor

İlgini çekecek, sürükleyici kitaplar okumalısın. Mesela ben okurken de öyleydi, bilim kurgu-fantastik türde kitaplar aldım. Bir oturmaya 50 sayfa okuyorum. Daha da okuyasım geliyor, çünkü sürükleyici. Dizi gibi ilerisinde ne olacak merak ediyorsun devam etmek istiyorsun. Kendine göre ilgini...
  7. pickpocket

Sahurda yemek yedim az uzanayım derken ezan okunmuş su içmedim

Ezan da imsak vaktinin başlaması ile okunmaktadır. Bu sebeple ezanın başlaması ile yemeyi içmeyi terk etmek gerekir. Ezan başladığı sırada ağızda bulunan lokmanın yutulmasında bir sakınca yoktur.
  8. pickpocket

Saçı Dökülen Arkadaşlara Öneri

İyi bakarsan sıkıntı olmaz. İnstagram @diyarbekirsacekim. Bak sayfaya paylaşımlarını ben yapıyorum.
  9. pickpocket

3-5 bişiler yapar artık. ;)
  10. pickpocket

Üst açıldı baya. Çok dert etmiyorum. Dayım saç ekimi yapıyor. :) .Ense sağlamsa sıkıntı yok, ektirirsin.
  11. pickpocket

Bende tam tersi. :) Amcam kel...
  12. pickpocket

Fazla takmayın arkadaşlar, kel olunca ilerde saç ektirirsiniz.
  13. pickpocket

B12 eksikliği için ne yapmalıyım

ton balığı, süt, peynir, yoğurt ve yumurta vb. ürünleri bol bol tüketin. Sağlık ocağında gidiyosun 2 dk da vuruyolar çıkıyosun iğneyi o kadar :)
  14. pickpocket

Boğaza nasıl dur denilir? Enerji veren yiyecek öneri

Yumurta. Fındık. Portakal. Bitter Çikolata. Somon Balığı Kırmızı Et. Mercimek. Yulaf.
  15. pickpocket

Boğaza nasıl dur denilir? Enerji veren yiyecek öneri

Mesir macunu :D
  16. pickpocket

Boyum daha ne kadar uzar

İlk çocuksan boyunun daha uzun olma ihtimali daha yüksek.
  17. pickpocket

Boyum daha ne kadar uzar

Tek çocuk musun
  18. pickpocket

Erken Yaşta Saç Dökülmesi Nasıl Engellenir ?

O tür şeyler daha çok döküyo diye biliyorum. Kullanırken değil ama kullanmayı bırakınca.
  19. pickpocket

masturbasyon yapmak vücuta olumsuz etkisi var mı ?

İnternette bir sürü yalan yanlış bilgi var. Doğru bir bilgiye ulaşacağını pek sanmıyorum. Günde 10 sefer yapmıyosan sıkıntı yok.
  20. pickpocket

Korona oldum dua edin

Bu gibi paylaşımları , profilindeki duvarından paylasabilirsin dostum. Geçmiş olsun 🙏
Top Bottom