umutdoyuran
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
İyi anlıyorum seni hocam bol şans :dddherkes panik görecez![]()
İyi anlıyorum seni hocam bol şans :dddherkes panik görecez![]()
lö pompikEczaneye gidip almaya gidicem Bi arkadaş için kendisi alamıyormuş direk veriler dedi ama konuyu uzatmadan direk eczaneden isteyince verirler mi reçetesiz gibi.
eczaneye gidiyorsun bir tane gebelik testi alabilir miyim diyorsun. en pahalı hangisiyse 1 tane ondan 1 tane de normal fiyatlı olandan al. ikisinide denettir (eğer ki evli değilsen)Eczaneye gidip almaya gidicem Bi arkadaş için kendisi alamıyormuş direk veriler dedi ama konuyu uzatmadan direk eczaneden isteyince verirler mi reçetesiz gibi.
kimse sana soru soramaz ki aga rahat olsana yaÇoğu kişi gidince veriyorlar diyorda benim sorunum orda fazla bişi sormamaları gelemem yani
Jfhfhfjdhfjfben hamileyim derseniz vermeme gibi bir durum yok her turlu vermek zorundalar o zaman
Ben eczacıyım dostum kimse sana bir şey sormaz sorsa bile seni ilgilendirmez diyebilirsin rahat olÇoğu kişi gidince veriyorlar diyorda benim sorunum orda fazla bişi sormamaları gelemem yani
2 tane diyince de biraz şey olmuş hocam2 tane gebelik testi dedim aldım. Sorun olacak bir şey değil. Alabilirsin tabii ki.
Evli deyilimeczaneye gidiyorsun bir tane gebelik testi alabilir miyim diyorsun. en pahalı hangisiyse 1 tane ondan 1 tane de normal fiyatlı olandan al. ikisinide denettir (eğer ki evli değilsen)