olsan da olmasan da alabilirsin sıfır problem.Evli deyilim
Evli deyilim
Dur olum heyecanlandırma
aga kızın ne suçu var ferit diyor ya şey yaparken şey mi sordun diye ona döndü sonuçta karşılıklı bi ilişki zorla bir şey yok yaptıysan bir şeyler sonuçlarına katlanacaksın. en güzeli korunmak. evet korunmayı milletçe sevmiyoruz ama böyle kötü neticeler almamak adına mecbur bence geç kalmadan 200-250 TL civarlarında olan ella tek kullanımlık ilaçta alabilirsin şimdiden söyleyeyim işin garanti olsunKısa Bi özet geçiyim kız adet görüyor biraz sonrasında idrar yoluyla gelmeye başladığını belirtti benide panik etti kafasını koparmamakla gidip geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dur olum heyecanlandırma
ebubekir sıddık hayırlı olsun :dHadi hayırlısı takipteyiz bekliyoruz sonucu .İlk Bebek üyemiz hayırlı olsun
adet görüyorsa gebe kalamaz zaten adet görmezse o zaman kork işteKısa Bi özet geçiyim kız adet görüyor biraz sonrasında idrar yoluyla gelmeye başladığını belirtti benide panik etti kafasını koparmamakla gidip geliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dur olum heyecanlandırma
bazen stresten kaynaklıda adet görmedikleri oluyor. bu bizim en sevmediğimiz kısım zaten. o yüzden arkadaş ilk önce psikolojik olarak nasılmış onu öğrensin ama adet görüyorsa dediğin gibi no problem. eğer ki normal regl döneminden 1 hafta ve daha fazla olmadıysa "hoppala şinanay şinanananaynaayyy" çalaradet görüyorsa gebe kalamaz zaten adet görmezse o zaman kork işte
Yav adet oldum dedi sonra biraz daha gelmesi gerekirken idrar yoluyla oldu oda Bi test edek dedi gidip alcam panik etti beni oldu diyelim hamile yukarıda arkadaş dedi ne ilacı varsa alayım yavbazen stresten kaynaklıda adet görmedikleri oluyor. bu bizim en sevmediğimiz kısım zaten. o yüzden arkadaş ilk önce psikolojik olarak nasılmış onu öğrensin ama adet görüyorsa dediğin gibi no problem. eğer ki normal regl döneminden 1 hafta ve daha fazla olmadıysa "hoppala şinanay şinanananaynaayyy" çalar
ELLA ama biraz pahalıYav adet oldum dedi sonra biraz daha gelmesi gerekirken idrar yoluyla oldu oda Bi test edek dedi gidip alcam panik etti beni oldu diyelim hamile yukarıda arkadaş dedi ne ilacı varsa alayım yav