Arama sonuçları: *

1. rebekah

Fitness ve bodyden anlıyan yardımcı olabilir mi

Tamam instadan konuşalım
  2. rebekah

Çok iyi basıyomuşsun nerde yaşıyon beraber basalım öğret bana
  3. rebekah

Anladım 😄
  4. rebekah

Niye boş yapıyorsun
  5. rebekah

Evet yeri zaman çok iyi idman çıkıyo ama yeri zamanda rezalet zamanla alışmaya başladım beslenmem çok iyidi 1676746600 Sen 1 yılda kaç kg aldın yağlanman nasıl oldu
  6. rebekah

Makineler doğru ölçmüyolar diyolar ancak onda baktırdım başlangıç yağ 12 güncel 15.4 çıktığı
  7. rebekah

Yani gelişimim normal mi
  8. rebekah

Merhaba arkadaşlar 1 yıl oldu bugün ile spora başlıyalı başladığımda 67 kilo karın kaslarımın sadece 4 gözüküyordu altı yoktu ve 1 yılın ardından 80 kilo oldum haliyle yağda aldım ama hala gözüküyor üst bölgedeki karın kaslarım gelişim iyi mi ve kreatin kullanmayı düşünüyorum ancak saç dökülme...
  9. rebekah

bodybuilding boy uzamasını engellermi

16 yaşındayım 2 aydır bu sporu yapıyorum her şey güzel gidiyor 2 kg kas koydum boyum 183 daha uzamasını istiyorum bu sporun boy uzamasını engellediği bir çalışma araştırma varmı bilgisi olan yardımcı olabillirmi
  10. rebekah

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Ben ankaradayım kimi önerirsin
  11. rebekah

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Bence imkan varsa spor salonuna yazıl bende yazılcam hevesim var baya herkes bir şey diyor biri boy kısaltır diyor biri başka bir şey yani çok karışık başla gitsin
  12. rebekah

Kaslarım güçsüz ne yapmalıyım?

1 tanemi bile şınav çekemiyorsun
Top Bottom