Neler Yeni

Vücudumu geliştirmek istiyorum (bodyciler,antrönörler felan bakabilir mi lütfen)

Muci46

80+ Bronze
Yazdim yaaaaa yukarıda güzel bir salon güzel bir hoca yani şahsi dusuncem evde spora başlamamaniz. En azından temel hareketleri gösterirler, cogu YouTube üzerinde mevcut olsa da. Misal squat hareketi birçok varyasyonu (cesidi mevcut) böyle böyle temel hareketleri ogrenip evde yapmaya başlayabilirsiniz. Dedigim gibi cok gençsiniz kendi kendinize evde hareket yaparsiniz daha sonra sıkıntı olur tabii salonda ki hocanin kalitesine de bakıyor. Ankara da olsanız hoca önerebilirdim size 😌😌

rebekah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
rebekah
Yazdim yaaaaa yukarıda güzel bir salon güzel bir hoca yani şahsi dusuncem evde spora başlamamaniz. En azından temel hareketleri gösterirler, cogu YouTube üzerinde mevcut olsa da. Misal squat hareketi birçok varyasyonu (cesidi mevcut) böyle böyle temel hareketleri ogrenip evde yapmaya başlayabilirsiniz. Dedigim gibi cok gençsiniz kendi kendinize evde hareket yaparsiniz daha sonra sıkıntı olur tabii salonda ki hocanin kalitesine de bakıyor. Ankara da olsanız hoca önerebilirdim size 😌😌
Ben ankaradayım kimi önerirsin

Atyxah

80+ Silver
At yalanını....
Boyun biraz daha uzun olduğu için öyle görünüyorsun sadece..
Uzun mu

Arkadaşlarım hep kalıplı 80kg civarı 1.70 felan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem salon izin vermiyor yaştan dolayı biraz daha büyü git diyor

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Düzenli kilo alıp kas yapıp liseye kaslı gitmek istiyorum (halterciler felan var ya onlsr gibi vücut istiyorum)

Dalga geçmeyin lütfen ciddiyim saçma gelebilir

Sadece kol yapsam da olur en azından başlangıç için ama ben bayağı görünsün istiyorum kolda kaslar ben varım desin kalıplı olsun istiyorum

Şuan aşırı cılızım kollar göbek bilek heryer aşırı hafif

Telefonu bile 3-4 dk tutumca kolum ağrıyor pc başında otura otura kaslar hep eridi

https://ty.gl/rp77ppup4x

Bunu alsam evde hareketlere bakıp birleyler yapsam en azından kollar gelişir mi

Şınav mekik felan çekiyorum ama aşırı düzensiz kafama göre başlıyorum günde 1 kez 5-10 dakika yotulana kadar sonra bırakıyorum neler yapmam gerekli

Uzun oldu ama teşekkür ederim
evde spor olmaz. illa spor istiyorsan git spor salonuna yüz bazen kardiyo yap bazen ağırlık antrenmanı yap. kimse senden 100 kilo bench press yapmanı 150 kilo squat girmeni beklemiyor. sporun yaşı yoktur. Yaşam biçimi haline getir üniye başladığında gayet fit ve güzel vucudun olur ve üzerine koya koya gidersin. Bu yaşta yapılmaz diyenlere kulak asma evde de spor yapılmaz. uygulama bakma gir youtube a fit yemekten beslenmelere bak ağırsağlamdan vs antrenmanlara bak takıl kafana göre

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Düzenli kilo alıp kas yapıp liseye kaslı gitmek istiyorum (halterciler felan var ya onlsr gibi vücut istiyorum)

Sadece kol yapsam da olur en azından başlangıç için ama ben bayağı görünsün istiyorum kolda kaslar ben varım desin kalıplı olsun istiyorum

Telefonu bile 3-4 dk tutumca kolum ağrıyor pc başında otura otura kaslar hep eridi

Şınav mekik felan çekiyorum ama aşırı düzensiz kafama göre başlıyorum günde 1 kez 5-10 dakika yotulana kadar sonra bırakıyorum neler yapmam gerekli

5kg başlamak saçmalık olur kolunuzu çatlatırsınız,sakatlarsınız.

Muci46

80+ Bronze

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,011
İsim
.
Yaş 14
kilo 55
boy 165 civarı

Hocam spor salonuna gidin mümkünse

Muci46

80+ Bronze
Uzun mu

Ailene hedeflerinden bahset arkadaslarimin yanında iyi hissetmiyorum diyebilirsin :) Unutmayın salona yazılırsaniz eger size hizli gelişirsin kardesim al su protein tozunu, bcaa, kreatini vs diyen tipleri unutmamak lazim🙃🙃🙃 Ailenizde tahminimce o tarz şeylerden korkuyorlardir malum haberde salonda X şahsi Y ilacini kullanip öldü tarzi haberleden etkilenmis olabilirler.

Atyxah

80+ Silver
Ailene hedeflerinden bahset arkadaslarimin yanında iyi hissetmiyorum diyebilirsin :) Unutmayın salona yazılırsaniz eger size hizli gelişirsin kardesim al su protein tozunu, bcaa, kreatini vs diyen tipleri unutmamak lazim🙃🙃🙃 Ailenizde tahminimce o tarz şeylerden korkuyorlardir malum haberde salonda X şahsi Y ilacini kullanip öldü tarzi haberleden etkilenmis olabilirler.
Yok o yüzden değil de ben de istemiyorum biraz onlar da yok diyor zaten

5kg ile evde hafif başlamak yeterli olur mu

Setleri felan arttırsam zarar verir mi ağır mı gelir

aslında benim isteğim görünüş diyebilirim bir de biri bulaştığı zaman dayak yiyip oturmayım yeter

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Uzun mu

Hormonlu kuşaksınız siz dimi...

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Bu siz misiniz

Dostum şu kadar tekrar şu kadar set diye heryerde duyuyorum ama hiç anlamadım anlatır mısın set ve tekrarları basitçe
dostum dambılı al 13 defa kaldır indir bu tekrar oluyo sonra 1-2dk dinlen tekrar 13 defa kaldir indir bu şekilde yani 13x4 13 tekrarlı 4 set

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,011
İsim
.

aslında benim isteğim görünüş diyebilirim bir de biri bulaştığı zaman dayak yiyip oturmayım yeter
Hocam o zaman spor salonuna gideceksiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Hormonlu kuşaksınız siz dimi...
aynen reis 10. sınıfım sınıfta 1,80 110 kilo çocuk var sakallı fln :d

knk dayak yemek istemiyosan dediğim gibi boksa başla hem dayak yemeye alışırsın kavgalarda hemen düşmezsin hemde atarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,725
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom