Alıyorlar ama ailenin izni ve imzası gerek diye biliyorum.16 yaş altı almıyorlar diye biliyorum?
180 olup 77 kilo olup Nası güçsüz olabilirsinkiArkadaşlar 14 yaşındayım 180 boyum ve 77 kilom var ama güçsüzüm şınav çekemiyorum bilek güreşinde yeniliyorum nasıl kaslarımı güçlendiririm? ha birde bunları güçlendirirken hemde yağ yaksam çok iyi olur.
Sorarım o zaman müsait oluncaAlıyorlar ama ailenin izni ve imzası gerek diye biliyorum.
Kasım az var180 olup 77 kilo olup Nası güçsüz olabilirsinki
Spor yap kendine uygun şekilde
Ailem beni dışarıya çıkmama çok az izin verirdi ayaklarımda problem olduğu için bu yüzden kaslarım çok gelişmedi evde dura dura180 olup 77 kilo olup Nası güçsüz olabilirsinki
Spor yap kendine uygun şekilde
Bence basket yüzme gibi yerlerde kulüplere git iyi oynuyor/yüzüyorsan hem eğlenir hem gelişirsinSorarım o zaman müsait olunca
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kasım az var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem beni dışarıya çıkmama çok az izin verirdi ayaklarımda problem olduğu için bu yüzden kaslarım çok gelişmedi evde dura dura
Alıyorlar ben 15'im gidiyorum.16 yaş altı almıyorlar diye biliyorum?
Kas yap(!)Arkadaşlar 14 yaşındayım 180 boyum ve 77 kilom var ama güçsüzüm şınav çekemiyorum bilek güreşinde yeniliyorum nasıl kaslarımı güçlendiririm? ha birde bunları güçlendirirken hemde yağ yaksam çok iyi olur.
hocam ben onları yaklaşık 3 ay yaptım sadece kilomu boya verdim ama faydası olmadıKas yap(!)
Ben 30 günlük spor programına başladım nereden dersen internette bir sürü var.
1 ay önce karın kasını yapmıştım şimdi arada çok fark var.2 gün öncede kol kasına başladım.Eğer hergün aksatmadan yaparsan düzenli olarak 1 ay sonra gelene tek atarsın.