Arama sonuçları: *

1. somoncum

Hangi doktora gitmeliyim

herkes de var sanırım ya.
  2. somoncum

Hangi doktora gitmeliyim

Umarım bu yeni bir virüs değildir. Hava değişikliğidir diye düşünüyorum inşallah geçer.
  3. somoncum

Hangi doktora gitmeliyim

Sen grip misin? Ben de burun akması filan yok kuru öksürük ve nefes darlığı oluyor ara sıra :( keşke grip olsam öksürük olmasa 🤧
  4. somoncum

Hangi doktora gitmeliyim

Acil den girilmemeli bence randevu ile gidilmesi gerekli diye düşünüyorum böyle konularda çünkü çok fena bir şey bulunmuyor ve daha iyi tanı konulabiliyor ama 1 hafta daha bekleyeceğim eğer geçmez ise büyük ihtimal ile dahiliye veya kulak, burun, boğaz görüneceğim rahatsız ediyor çünkü.
  5. somoncum

Hangi doktora gitmeliyim

Yok geçmiyor çok saçma bir şekilde normal de aşırı pis grip olsam bile 3 gün de net atlatan birisiyim ama bu öyle değil 1.5 hafta süren hastalık mı olur allah aşkına yemin ederim normal kapalı bir odada yatmaya çalışıyorum anında öksürmeye başlıyorum normalde 5 dk da uyuyabilirdim rahatlıkla...
  6. somoncum

Hangi doktora gitmeliyim

Bende öksürüyorum 1.5 haftadır ama tat filan alabiliyorum, ishal filan değilim, ateşim yok yani korona olmadığıma %100 eminim ama böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum kuru öksürük gibi 5-10 dakika da aralıksız öksürtüyor, grip filan gibi de değil nadiren günde 1 veya 2 kere nefes alırken sanki...
  7. somoncum

Aşı olduktan sonra ateş

Bende göğüs ağrısı ve gıcık eden öksürük oluşmuştu ve öksürdüğümde göğsüm ağrıyordu 2-3 gün içinde geçmişti 10 gün sonra 2. dozu olacam.
  8. somoncum

Biontech yan etkisi ne zaman geliyor

Bende 10 saat sonra göğüste ağrı ve ciğerlerde öksürük yapacak bir şekilde rahatsız edici bir şey yaptı ama 1 gün sonra geçti büyük ihtimal ile covid geçirseydim akciğerlerim buna dayanacak gibi değilmiş sağlıklı gözüken biriyim ama akciğerlerim o kadarda değilmiş gibi duruyor. Aşılarınızı...
Top Bottom