Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır öksürme problemim var ve 1 hafta önce öksürmekten belim ağrımaya başladı şimdi öksürüm biraz azaldı ama öksürünce göğüs kafesim ve belim acıyor bu durumu daya önce yaşayan var mı ve hangi doktora görünmeliyim
Bende öksürüyorum 1.5 haftadır ama tat filan alabiliyorum, ishal filan değilim, ateşim yok yani korona olmadığıma %100 eminim ama böyle bir şeyi ilk defa yaşıyorum kuru öksürük gibi 5-10 dakika da aralıksız öksürtüyor, grip filan gibi de değil nadiren günde 1 veya 2 kere nefes alırken sanki burnumu birisi kapatıyormuş gibi nefes alamıyor muşum gibi daralıyorum. Zencefil, pekmez gibi ciğerlerime iyi gelecek şeyleri yiyip, içiyorum ama bana mısın demiyor. Annemde de aynısını yaşıyor ve annem grip gibiyim diyordu oda öksürüyordu, biraz geçtiğini belirtti bu gün ama yani ailecek biz de de var anlamış değilim.Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır öksürme problemim var ve 1 hafta önce öksürmekten belim ağrımaya başladı şimdi öksürüm biraz azaldı ama öksürünce göğüs kafesim ve belim acıyor bu durumu daya önce yaşayan var mı ve hangi doktora görünmeliyim
Aşı olmaktan korkmuyorum ama kan aldırmaktan cidden korkuyorum 21 yaşında olmama rağmen.Kulak Burun Boğaz gidebilirsin.
Yok geçmiyor çok saçma bir şekilde normal de aşırı pis grip olsam bile 3 gün de net atlatan birisiyim ama bu öyle değil 1.5 hafta süren hastalık mı olur allah aşkına yemin ederim normal kapalı bir odada yatmaya çalışıyorum anında öksürmeye başlıyorum normalde 5 dk da uyuyabilirdim rahatlıkla şuan açık bir ortamda ama bodrum katta uyuduğum için belki hala havasız kalıyor olabilirim 1 senedir evden çıkmadığımız için mi bu oluyor anlamadım güneş görmediğim için olabilir filan diyorum. Önceden en azından 1 günde veya 2 günde bir bisiklet ile dışarıda 12-16 km yol yapıp eve gelirdim günlük spor yapmış oluyordum çok rahat ama herkes aşısını olmadığından insan tedirgin oluyor dışarı çıkıp yine de bir şekilde havadan bulaşabilir diye ne yapacağım bilmiyorum.Aynı sorun bendede var şuanda boğazım pislik dolu hissedebiliyorum ateşim yok sadece kuru öksürük. Sabahları yataktan çıkarken halsizlik var onun dışında gün içinde bir halsizlik yok. Limon halen daha ağzımı ekşitiyor.
Acil den girilmemeli bence randevu ile gidilmesi gerekli diye düşünüyorum böyle konularda çünkü çok fena bir şey bulunmuyor ve daha iyi tanı konulabiliyor ama 1 hafta daha bekleyeceğim eğer geçmez ise büyük ihtimal ile dahiliye veya kulak, burun, boğaz görüneceğim rahatsız ediyor çünkü.dahiliye, göğüsle ilgili bi bölüm daha vardıya adını unuttum bunlar bakar ona
Burnumu çekmekten beynime kramp girdi artık.Acil den girilmemeli bence randevu ile gidilmesi gerekli diye düşünüyorum böyle konularda çünkü çok fena bir şey bulunmuyor ve daha iyi tanı konulabiliyor ama 1 hafta daha bekleyeceğim eğer geçmez ise büyük ihtimal ile dahiliye veya kulak, burun, boğaz görüneceğim rahatsız ediyor çünkü.
Sen grip misin? Ben de burun akması filan yok kuru öksürük ve nefes darlığı oluyor ara sıraBurnumu çekmekten beynime kramp girdi artık.
10dk burnum akıyor 10dk burnum tıkalı ama öksürükte var boğazım mikrop lar var hissedebiliyorum.Sen grip misin? Ben de burun akması filan yok kuru öksürük ve nefes darlığı oluyor ara sırakeşke grip olsam öksürük olmasa
![]()
Umarım bu yeni bir virüs değildir. Hava değişikliğidir diye düşünüyorum inşallah geçer.10dk burnum akıyor 10dk burnum tıkalı ama öksürükte var boğazım mikrop lar var hissedebiliyorum.