Neler Yeni

Hangi doktora gitmeliyim

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır öksürme problemim var ve 1 hafta önce öksürmekten belim ağrımaya başladı şimdi öksürüm biraz azaldı ama öksürünce göğüs kafesim ve belim acıyor bu durumu daya önce yaşayan var mı ve hangi doktora görünmeliyim
Hocam ben korona virüsü olmuştum hem normal griptim hemde korona oldum 2 si bir vurdu bana öksürürken kalbime ağrı giriyordu ama nasıl bir ağrı yemin ederim acaba ölecekmiyim diye düşünüyordum vallahi billahi he bu arada doktora gitmedim. evde kaldım bol bol su içtim ve meyve yedim elhamdülillah geçti rabbim kimseye göstermesin

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Umarım bu yeni bir virüs değildir. Hava değişikliğidir diye düşünüyorum inşallah geçer.
Bak ben 1 haftadır işte değilim bugün başladım nişan işleri için müdür gelsin ben giderim diyordum aradanım aynısı ondada var şuanda.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Bak ben 1 haftadır işte değilim bugün başladım nişan işleri için müdür gelsin ben giderim diyordum aradanım aynısı ondada var şuanda.
herkes de var sanırım ya.

iSymph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Oktay Akar
Arkadaşlar dahiliyede randevu buldum bugün şansa biri iptal etmiş heralde 14.10da gittim kan versim akciğer filmi çektirdim tahlilerin sonuclarıyla yarın sabah doktor tekrar gelirsin dedi yarın sabah güncelleyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak Kaan D.
Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır öksürme problemim var ve 1 hafta önce öksürmekten belim ağrımaya başladı şimdi öksürüm biraz azaldı ama öksürünce göğüs kafesim ve belim acıyor bu durumu daya önce yaşayan var mı ve hangi doktora görünmeliyim
Sendeki olanların hepsi bende var bende doktora gitmedim

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
iç hastalıklara gideceksin şikayetlerini anlat o seni yönlendirir muhtemelen üşütmüşsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,167
Üyeler
169,081
Son üye
Ahmetylncc
Top Bottom