Hangi doktora gitmeliyim

Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır öksürme problemim var ve 1 hafta önce öksürmekten belim ağrımaya başladı şimdi öksürüm biraz azaldı ama öksürünce göğüs kafesim ve belim acıyor bu durumu daya önce yaşayan var mı ve hangi doktora görünmeliyim
Hocam ben korona virüsü olmuştum hem normal griptim hemde korona oldum 2 si bir vurdu bana öksürürken kalbime ağrı giriyordu ama nasıl bir ağrı yemin ederim acaba ölecekmiyim diye düşünüyordum vallahi billahi he bu arada doktora gitmedim. evde kaldım bol bol su içtim ve meyve yedim elhamdülillah geçti rabbim kimseye göstermesin

Umarım bu yeni bir virüs değildir. Hava değişikliğidir diye düşünüyorum inşallah geçer.
Bak ben 1 haftadır işte değilim bugün başladım nişan işleri için müdür gelsin ben giderim diyordum aradanım aynısı ondada var şuanda.

Bak ben 1 haftadır işte değilim bugün başladım nişan işleri için müdür gelsin ben giderim diyordum aradanım aynısı ondada var şuanda.
herkes de var sanırım ya.

Arkadaşlar dahiliyede randevu buldum bugün şansa biri iptal etmiş heralde 14.10da gittim kan versim akciğer filmi çektirdim tahlilerin sonuclarıyla yarın sabah doktor tekrar gelirsin dedi yarın sabah güncelleyeceğim

Arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır öksürme problemim var ve 1 hafta önce öksürmekten belim ağrımaya başladı şimdi öksürüm biraz azaldı ama öksürünce göğüs kafesim ve belim acıyor bu durumu daya önce yaşayan var mı ve hangi doktora görünmeliyim
Sendeki olanların hepsi bende var bende doktora gitmedim

iç hastalıklara gideceksin şikayetlerini anlat o seni yönlendirir muhtemelen üşütmüşsün

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,989
Üyeler
186,127
Son üye
umutali10
Geri