Neler Yeni

Aşı olduktan sonra ateş

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
Dün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye

Kadir_1987

80+ Silver
Dün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye
Herkes de farklı etkileri oluyor.
Söylediklerine yani doktorların söylediklerine göre vücuda yabancı bir virüs girdiği için afallama ve yan etki belirtileri baş gösteriyormuş.
Ve doğru söylüyorlarsa ve bunu ben bilemem o zaman korkulacak bir şey yok çünkü herkesin bünyesi bir değil ve farklı etkilerle karşılaşılabiliyor.
Ve aşının yan etkileri olarak da ; kusma,baş dönmesi,ateş ve miğde bulantısı.Fakat baktın ateşin geçmedi ve farklı şekiller de kendini iyi hissetmiyorsun ve derhal en yakın sağlık kurumuna görünmen de fayda var.
Çok geçmiş olsun ;)

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Burak Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes de farklı etkileri oluyor.
Söylediklerine yani doktorların söylediklerine göre vücuda yabancı bir virüs girdiği için afallama ve yan etki belirtileri baş gösteriyormuş.
Ve doğru söylüyorlarsa ve bunu ben bilemem o zaman korkulacak bir şey yok çünkü herkesin bünyesi bir değil ve farklı etkilerle karşılaşılabiliyor.
Ve aşının yan etkileri olarak da ; kusma,baş dönmesi,ateş ve miğde bulantısı.Fakat baktın ateşin geçmedi ve farklı şekiller de kendini iyi hissetmiyorsun ve derhal en yakın sağlık kurumuna görünmen de fayda var.
Çok geçmiş olsun ;)
Elimi yüzümü yıkadım biraz rahatladım gibi çok sağol yazdığın için

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ateş baş ağrısı halsizlik olabiliyormuş doktor demişti

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
1 2 güne geçmezse korkabilirsin - ki 2 saatte geçmiş. Geçmiş olsun.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benim ilk dozda hiç yan etki olmadı fakat ikinci dozda yataklara düştüm. Çok değil daha yeni oldum. Salı günü geceden beri ateşlendim bir gün boyunca ateşim hiç düşmedi yataktan kalkamadım. Daha yeni yeni kendime geliyorum düştü ateşim.

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Harun Duman
Aşının genel yan etkileri arasında kolda ağrı, baş dönmesi, baş ağrısı ve ateş gibi etkilee var gayet normal

Rulep

80+ Gold
vücuda dışarıdan bir şey girdiği için tepki vermesi normal bunlar yan etkileri vermezse sıkıntı ztn

Techno08

80+ Gold
İkinci dozda bende de ateş ve halsizlik vardı 7-8 saate tamamı geçti sıkıntı olmaz.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Bende göğüs ağrısı ve gıcık eden öksürük oluşmuştu ve öksürdüğümde göğsüm ağrıyordu 2-3 gün içinde geçmişti 10 gün sonra 2. dozu olacam.

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
etkiler farklı olabiliyor mesela benimde abim bayılmıştı. Aşı olduktan sonra 10dk bekletiyorlar genelde o arada bir şey olmaz ise pek bi sorun olacağını sanmam. Genede dikkat et kendine ve düzenli ateşini ölç çok yükselir ise doktora git direk riske atma ve yanında senden başka birilerinin olduğuna emin ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Benal
Sonuçta vücuduna virüs veriyorlar. Bu tür etkiler normal. Benim ilk doz aşımda (sinovac) sadece aşı yapılan yer biraz ağrıdı, sonra geçti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,180
Üyeler
169,084
Son üye
yapatience
Top Bottom