Burak Akgün
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Dün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye
Herkes de farklı etkileri oluyor.Dün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye
Elimi yüzümü yıkadım biraz rahatladım gibi çok sağol yazdığın içinHerkes de farklı etkileri oluyor.
Söylediklerine yani doktorların söylediklerine göre vücuda yabancı bir virüs girdiği için afallama ve yan etki belirtileri baş gösteriyormuş.
Ve doğru söylüyorlarsa ve bunu ben bilemem o zaman korkulacak bir şey yok çünkü herkesin bünyesi bir değil ve farklı etkilerle karşılaşılabiliyor.
Ve aşının yan etkileri olarak da ; kusma,baş dönmesi,ateş ve miğde bulantısı.Fakat baktın ateşin geçmedi ve farklı şekiller de kendini iyi hissetmiyorsun ve derhal en yakın sağlık kurumuna görünmen de fayda var.
Çok geçmiş olsun![]()
Ateş baş ağrısı halsizlik olabiliyormuş doktor demiştiDün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye
Şuan gayet iyiyim 2 saat filan sürdü AteşAteş baş ağrısı halsizlik olabiliyormuş doktor demişti
Bende göğüs ağrısı ve gıcık eden öksürük oluşmuştu ve öksürdüğümde göğsüm ağrıyordu 2-3 gün içinde geçmişti 10 gün sonra 2. dozu olacam.Dün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye
etkiler farklı olabiliyor mesela benimde abim bayılmıştı. Aşı olduktan sonra 10dk bekletiyorlar genelde o arada bir şey olmaz ise pek bi sorun olacağını sanmam. Genede dikkat et kendine ve düzenli ateşini ölç çok yükselir ise doktora git direk riske atma ve yanında senden başka birilerinin olduğuna emin olDün ilk doz aşı oldum akşama dogru ateşim yükselmeye başladı bende kendimi odama kapattım ilk doz aşı dan sonra ateş yükselmesi normal mi? Korkuyorum aileme bulastiricam diye