Neler Yeni

Biontech yan etkisi ne zaman geliyor

Yasinx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
yasin
biontech yan etkisi ne zaman geliyor 6 saat geçti yan etkisi gelmedi de

En İyi Cevap
3
Her insanda olacak diye bir durum yok bende hafif kol ağrısı oldu akrabam daha ağır geçirdi halsizlik şeklinde.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
Kişiden kişiye değişiyor bazısına hiç gelmiyor. Benim için 1. Dozdan hiçbir yan etkisi olmadı fakat 2. Doz oldum , yaklaşık 12 saat sonra bütün kemiklerimde ağrı, baş ağrısı, mide bulantısı ve halsizlik çektim. Yaklaşık 24-36 Saat sürdü.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Sanırım 1 hafta içerisinde yan etki olabiliyor veya 2-3 gün içinde.Benim 1. dozda kolum bile ağrımadı sayılır 2. dozu çarşamba oldum arkasından hafif bir halsizlik baş ağrısı ve kol ağrısı yaptı ama sadece kol ağrısı desem yeridir kolumun ağrısı gün geçtikçe azalmaya başladı şuan dokununca ağrıyor yatınca sol kolumun üstüne yatınca falan ağrıyor ama rahatsız edecek kadar değil.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,461
İsim
Hakan
Çarşamba oldum, şuan çok çok hafif bir ağrım var tam aşı noktasında, ilk günün sonu ve 2. günde biraz olmuştu ağrı.

Microsoft

80+ Bronze

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Bende 10 saat sonra göğüste ağrı ve ciğerlerde öksürük yapacak bir şekilde rahatsız edici bir şey yaptı ama 1 gün sonra geçti büyük ihtimal ile covid geçirseydim akciğerlerim buna dayanacak gibi değilmiş sağlıklı gözüken biriyim ama akciğerlerim o kadarda değilmiş gibi duruyor. Aşılarınızı olmanızı şiddetle tavsiye ederim. 💉 2. Aşıya 20 gün kaldı :)

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende sadece ertesi gün kolumu kaldırdığımda gelen şiddetli bir ağrı vardı. Bir yakınım ise ertesi gün mide bulantısı geçirdi. Çoğunlukla vurunduktan sonraki gün belirti gösteriyor.

Top Bottom