Her insanda olacak diye bir durum yok bende hafif kol ağrısı oldu akrabam daha ağır geçirdi halsizlik şeklinde.biontech yan etkisi ne zaman geliyor 6 saat geçti yan etkisi gelmedi de
en geç 1 gün içinde hissedersinbiontech yan etkisi ne zaman geliyor 6 saat geçti yan etkisi gelmedi de
Kişiden kişiye değişiyor bazısına hiç gelmiyor. Benim için 1. Dozdan hiçbir yan etkisi olmadı fakat 2. Doz oldum , yaklaşık 12 saat sonra bütün kemiklerimde ağrı, baş ağrısı, mide bulantısı ve halsizlik çektim. Yaklaşık 24-36 Saat sürdü.biontech yan etkisi ne zaman geliyor 6 saat geçti yan etkisi gelmedi de
Biontek tipe bakıyorbiontech yan etkisi ne zaman geliyor 6 saat geçti yan etkisi gelmedi de
Bende 10 saat sonra göğüste ağrı ve ciğerlerde öksürük yapacak bir şekilde rahatsız edici bir şey yaptı ama 1 gün sonra geçti büyük ihtimal ile covid geçirseydim akciğerlerim buna dayanacak gibi değilmiş sağlıklı gözüken biriyim ama akciğerlerim o kadarda değilmiş gibi duruyor. Aşılarınızı olmanızı şiddetle tavsiye ederim.biontech yan etkisi ne zaman geliyor 6 saat geçti yan etkisi gelmedi de