Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Sağlık
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

Devlet hastanesinde ucretsiz bir sekilde muayene olma

o sigorta süresi uzatıldı zaten mezun olsan bile 2 yıl boyunca yararlanabiliyorsun artık aynı şeyden bende müzdariptim gidip ücretsiz şekilde muayene olabilirsin dostum
  2. sveaz

Melatonin kullanimi hakkindaa

melatonin alma bu sefer melatoninsiz uyuyamamaya başlıyorsun
  3. sveaz

yaşım 17 boyum 172 daha uzarmıyım

19 yaşındayım 17 18 yaşında 181 dim 185 oldum 20 li yaşlara kadar uzayabiliyorsun genetik biraz
  4. sveaz

Küflü maket bıçağıyla kestiğim yerden içtim.

ölmediysen sıkıntı yok(y)
  5. sveaz

DERS ÇALIŞMAK İÇİN KAFEİN HAPI

kanka yks ye çalışacağım diye kırmızı reçeteli ilaçlar alma sakın ha msü giremiyorsun sonra hayatına bir yere işe girerken vs çıkıyor illa bilgin olsun
  6. sveaz

protein tozu sütle mi içilmeli yada suyla mı?

nesquik mi la bu sütle içecen bide süt deriyi kalınlaştırıyo mümkün olduğunca sütten kaç yada yağsız laktozsuz iç
  7. sveaz

Kol kırığında parmağımı hareket ettirebilir miyim?

kanka tuşlara basabilmen için kolunu illa hareket ettireceksin zaten 4 hafta olmuş nerdeyse az daha dayan bence
  8. sveaz

Uykum geliyor uykumu nasıl açarım

kanka neden bilmiyorum ama soda çok güzel uyku kaçırıyor
  9. sveaz

1 haftadır sinirlendikçe burun kanaması

yaz geldi burundaki kılcal damarlar patlıyor diye biliyorum sinirlenince oluyorsa eğer papatya tarlası öneriyorum.
  10. sveaz

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

atabildiğiniz akdar atın hocam bunca insan merak ediyor 1. kaynaktan bilgi almak her zaman iyi olur
  11. sveaz

arkadaşlar lütfen yardım edin çok fazla ağrım var

benim gibi bu ameliyattan olmuş birisi varsa o belki yardımcı olur diye düşünmüştüm normalde salı günü kontrolüm vardı ama doktor covid olmuş pazartesiye ertelediler
  12. sveaz

keserrek yaptılar ve dikişlerin olduğu yerlerde böyle batma gibi ağrı ve acı var neden kaynaklanabiliyor olabilir çok fazla uykum var uyuyamadım ağrı yüzünden normal mi yoksa doktora mı gitmeliyim
  13. sveaz

arkadaşlar merhabalar ben geçen hafta cuma günü kıl dönmesinden ameliyat oldum dün ve bugün gün içerisinde bir şey yoktu fakat şimdi acayip dayanılmayacak derecede ağrımaya başladı canımı acıtacak bir şey de yapmadım sizce neden olabilir
  14. sveaz

Uyuyamıyorum: Gün 3

kanka vallahi bende abdullah abinin yeni sistemi aldım heycandan uyuyamıyom psikolojik bir sıkıntıdan kaynaklanıyor olabilir seninki
Top Bottom