Neler Yeni

Gönüllü deprem bölgesine gidiyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Dostum sürekli durum analizi atar mısın beni etiketleyip öğlen bizde arkadaşlar la çıkmayı planlıyoruz sana göre hareket edice

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Uçaklar neden inemiyor İstanbul havalimanına?
Sadece İstanbul değil Adana'da sorun olmuş uçaklar havada duruyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum sürekli durum analizi atar mısın beni etiketleyip öğlen bizde arkadaşlar la çıkmayı planlıyoruz sana göre hareket edice
Burası gitmek için ağlıyor gidemiyor orası insanlar gelsin diye ağlıyor çok kötü bir durum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Ortam çok kötü bilgilendirme yapacam

Zechion

80+ Silver
Kolay gelsin hocam. Umarım işiniz rast gider. Yaşım tutsa ve AFAD eğitimim olsa yapmak, bu zor durumda insanlara yardım etmek isterdim.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
atabildiğiniz akdar atın hocam bunca insan merak ediyor 1. kaynaktan bilgi almak her zaman iyi olur

hon4rr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Kara
reis biz de gitmeyi düşünüyoruz ama orası da kilit ne yapacağımızı bilmiyoruz ama önce ilk nokta adanaya götürülüyorlarmıs sabah 11 e kadar 8 uçak daha kalkacamış bilgisi geldi burak aykurta twitterdan ulaşabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Kolay gelsin umarım işiniz rast gider. Allah yardımcınız olsun.

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
451
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Gelmeyin hocam böyle işin yani pişmanlık. İzdiham oldu kadın erkek çocuk herkes ezildi kapıları kırdık saçma sapan bir düzen var Allah belalarını versin. Uçak yok

Arkadan ezildik kapı falan kalmadı bilet kesiyoruz artık çok gerildik. 3-5 tane diktatör koymuşlar buraya CB gibi kapı açıyor kapı kapatıyor

hon4rr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Onur Kara
Gelmeyin hocam böyle işin yani pişmanlık. İzdiham oldu kadın erkek çocuk herkes ezildi kapıları kırdık saçma sapan bir düzen var Allah belalarını versin. Uçak yok

Arkadan ezildik kapı falan kalmadı bilet kesiyoruz artık çok gerildik. 3-5 tane diktatör koymuşlar buraya CB gibi kapı açıyor kapı kapatıyor
başımıza ne geldiyse düzensizlikten geldi abi zaten allah kahretsin burdan gidecek olan gidemiyor dönecek olan ordan dönemiyor hatay şu an çok kötü durumda maalesef evde oturmak o kadar içime koyuyor ki gözüme uyku girmiyor ne yapacağım bilmiyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,091
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Saçma sapan şeyler oluyor artık insanların Sabri taştı gerginlik bastı. Herkes terledi ve kavgalar başlıyor artık. Yönetim bizi sıraya almak yerine 10 bin tane adami aşağı indirmeye çalışıyor. Şuan uzlaşma yapılıyor. Bi bu gidişle gidemeyiz

@Abdullah Hacıgül abi buraya müdahale etme şansın var mı gerçekten insanlar mağdur ediliyor. Yardım etmek istiyoruz ama hiyararsi işlemiyor lütfen bir şekilde yardımcı olun

Ekler

• IMG_20230207_031636.jpg
    IMG_20230207_031636.jpg
    3.1 MB · Hit: 109
Top Bottom