Merhabalar benim yaşım 17 boyum 172 son 6 aydır hiç uzamadım ilk defa bu kadar uzun suredir uzamıyorum annemin boyu 155 babam 184 büyük abim 187 küçük abim 188 ablam 163 anne tarafında dayılarımdan 176 dan kısa yok daha uzar mıyım önerileniz neler.
bilemem ben mesela 11. sınıfa kadar kilolu ve kısaydım sonra birden 183 oldum kilom tam oturdu.Merhabalar benim yaşım 17 boyum 172 son 6 aydır hiç uzamadım ilk defa bu kadar uzun suredir uzamıyorum annemin boyu 155 babam 184 büyük abim 187 küçük abim 188 ablam 163 anne tarafında dayılarımdan 176 dan kısa yok daha uzar mıyım önerileniz neler.
Ben 17 yaşında 178 boyundaydım ve 18 yaşında 1 yıl aralıklı basket oynadım bilmiyorum tam olarak katkısı var mıdır ama 18 yaşımda yani o yılda hem kilo verdim hem spor yaptım ve boy attım 183 boyundayım şu an bence gelişmek ile alakalı bir olay vardır diye tahmin ediyorum.hocam peki tam olarak kaç yaşınızda uzadınız
umarım bende öyle olurum sağ olun hocamBen 17 yaşında 178 boyundaydım ve 18 yaşında 1 yıl aralıklı basket oynadım bilmiyorum tam olarak katkısı var mıdır ama 18 yaşımda yani o yılda hem kilo verdim hem spor yaptım ve boy attım 183 boyundayım şu an bence gelişmek ile alakalı bir olay vardır diye tahmin ediyorum.
umarım teşekkürlerBazıları büyüsede uzamaya devam edebiliyor ama bilemeyiz, bence daha da uzarsın.
yukarıda yazmıştımmaksimum 2 yıl daha uzarsın. o da ne kadar olur bilinmez. annenin babanın boyu nedir?
evet abilerim babamlar falan hep 18 yaşından sonra uzamış benimde içimde bir korku var ya bu boyda kalırsam diyeHocam genetik varsa 19 yaşında da boy atarsın. Ama biz nereden bilelim uzayıp uzamayacağını. Ergenliğe biraz geç girdiysen 20 yaşlarına falan sarkar belki ya da genetik varsa direkt uzarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve boyunu uzatamazsın öyle şeyleri unut.
umarım teşekkürlerBazıları büyüsede uzamaya devam edebiliyor ama bilemeyiz, bence daha da uzarsın.
19 yaşındayım 17 18 yaşında 181 dim 185 oldum 20 li yaşlara kadar uzayabiliyorsun genetik birazMerhabalar benim yaşım 17 boyum 172 son 6 aydır hiç uzamadım ilk defa bu kadar uzun suredir uzamıyorum annemin boyu 155 babam 184 büyük abim 187 küçük abim 188 ablam 163 anne tarafında dayılarımdan 176 dan kısa yok daha uzar mıyım önerileniz neler.