Arama sonuçları: *

1. Exanimu

Kredi kartına para iadesi olursa para nasıl kullanılıyor?

Örneğin 1000tl limitin var, 500tl harcadın limitin 500 oldu, sonra aldığın ürünü taksitli olsun olmasın fark etmez iade ettiysen limitin tekrar 1000tl olur, limit tümü ile iade edilir ancak ekstrelerinde taksitli harcama örneğin 100tl borç + 100tl iade şeklinde sıfırlanarak gözükmeye devam...
  2. Exanimu

Bankalar neden kredi vermiyor?

Kredi notun şuan düşük sayılır, 1500 ve üzeri daha kolay kredi onayı alıyor bu sebeple maaşını aldığın bankadan belki onay alabilirsin ama diğer bankaların onay vermemesi oldukça doğal, birkaç ay düzenli şekilde kredi kartı ödemelerini yaptığında ayrıca kamu kurumundan aldığın sigorta ödemesi...
  3. Exanimu

Benim bu kredi kartından çektiğim nedir?

Bende de axess platinum var, kartın ön kısmında hiç bir şey yok arkasında da sadece adım yazıyor, kart bilgileri ise uygulama üzerinden gözüküyor, akbank direkt uygulaması üzerinden kartın bilgilerine bakın, olmadı sanal kart açıp gerekli limiti verin, aynı şekilde taksitli işlemi de yapabilirsiniz.
  4. Exanimu

Ziraat Ödeme bankanız tarafından onaylanmadı

Ziraat bankası hesap kartlarından harcamalarda çok sıkıntılı bir banka, limiti yükseltmeden harcama yapabileceğinizi sanmıyorum, başka bir ödeme yöntemi denemelisiniz, stoğu kaçırmamanız adına zaten nakit alacağınıza göre bir tanıdığınızın kredi kartını kullanıp ona nakit olarak gönderin.
  5. Exanimu

Sahibinden IBAN ismi değiştirilemiyor

Sahibinden hesabı kiminse sadece o kişinin ibanına para çekilebilir, sahibinden hesabı adınızı iban sahibinin adı ile değiştirmeyi deneyin belki o şekilde çözülebilir.
  6. Exanimu

Papara Lite Kartımı Kaybettim

Tabii ki de çipten konumunu öğrenemezsin, papara uygulaması üzerinden şimdilik kartı kapat, okulda kontrol et eğer bulamazsan kartı hesabından tamamen sil, silemiyorsan da papara müşteri hizmetleri ile görüş, birisi bulursa temassız harcama yapabilir.
  7. Exanimu

İninal Karta para yükleme limiti EFT için geçerli mi?

Kart harcaman iade gelecekse yükleme olarak gözükmeyecektir, harcama iadesi alıyorsun kendin yükleme yapmıyorsun limit ile alakası yok.
  8. Exanimu

Apple iade talebi mailini anlamadım

Bu iptalden ziyade apple müzik aboneliğinizin başlatıldığına dair gelen e-posta, abonediğinizi inceleyin linkine tıklayıp kontrol edin abonelik akfitse kapatmak istiyorsanız oradan iptal edin.
  9. Exanimu

Kredi kartı nasıl kullanılır bir kaç sorum var !!!

Mesaj kirliliği olmuş, sorunu kısaca özetleyeyim, eğer taksit yaptırmazsan faiz olmaz, ki hepsiburada n11 trendyol gibi siteler vade farksız taksit yapıyor, eğer vade farkı yani faiz alınacaksa da ödeme esnasında görebilirsin, normal tek çekim harcamaların ise ekstre kesildikten sonra verilen...
  10. Exanimu

Kredi kartı nasıl kullanılır bir kaç sorum var !!!

Kredi kartının içine para atmanıza gerek yok, size verilen 2000tl limit ile alışveriş yapıp esktre geldiğinde ekstresini ödemeniz yeterli, alışveriş yaparken taksit isterseniz ve eğer alışveriş yaptığınız yer vade farkı almaz ise faiz olmaz, çoğu yer vade farksız taksit yapıyor o alışverişinize...
  11. Exanimu

Sonradan taksitlendirme nasıl yapılır

O tarz siteler zaten vade farksız taksit yapabiliyor, eğer telefon gibi taksit yasağı olan bir ürün almayacaksan sonradan taksitlendirmenin bir anlamı yok, taksit yasaklı bir ürün alıyorsan da sanırım amazon Türkiye'de bir ödeme şirketinin altyapısını kullandığı için sektör cüzdan gibi gözüküyor...
  12. Exanimu

Genelde bankalar online yurtdışı alışverişler,yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ve kuyum harcamaları, hediye kart, hediye çeki,cüzdan yüklemeleri gibi alışverişleri taksitlendirmez. Alışveriş yaptığın sitenin hangi sektörde hizmet verdiğini bulman gerek. Nereden ve...
  13. Exanimu

Online alışverişlerde sonradan taksitlendirme olur, hangi siteden alışveriş yaptığına ve hangi kartı kullandığına göre değişir, yasaklı sektörler ve sonradan taksit yapmayan kartlar da mevcut.
  14. Exanimu

cüzdanım makine de yıkandı

Sıkıntı olmaz, tüm kartlarimi en az 5-6 kere yanlislikla yikamisimdir, hic sorun cikmadi.
  15. Exanimu

Garanti bankası için Gaming.gen'de sonradan taksitlendirme

Sonradan taksitlendirme yapabilmen lazım ilk tek çekim çek sonrasında limit çok azalıp taksitlendirmeye izin vermezse hesaba eft yapıp kredi kartına ödeme yap limitini aç bu sefer taksitlendirme için alacağı faizi çekebilir. Ya da en başında alışveriş yaparken tam bilmiyorum senin durumu ama...
  16. Exanimu

Banka hesabıma Euro nasıl gelir

O zaman ya tl olarak gelecek ya da hata verecek yeni döviz ibanı isteyecekler.
  17. Exanimu

Banka hesabıma Euro nasıl gelir

wise nasıl çalışıyor bilmiyorum ama normal tl hesabının ibanını verdiysen euro olarak gelemez, wise tl ye çevirip gönderirmi onu da bilmiyorum, eğer hesabına euro olarak gelmesini istiyorsan banka uygulamandan euro hesabı açıp onun ibanını kullanman gerekiyor.
Top Bottom