Neler Yeni

Bankalar neden kredi vermiyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüştü Ekinci
Herkese selam bankalar neden kredi vermemekte ısrarcı bu kadar acaba çoğu kişiye hep ret geliyormuş ne zamana düzelir acaba ihtiyaç kredi vs?

Berkarda

80+ Silver
Herkese selam bankalar neden kredi vermemekte ısrarcı bu kadar acaba çoğu kişiye hep ret geliyormuş ne zamana düzelir acaba ihtiyaç kredi vs?
ne kadar süre çalışıyorsunuz ve ev falan var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

maaşınızı aldığınız bankaya gidin %99 çıkar

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüştü Ekinci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne kadar süre çalışıyorsunuz ve ev falan var mı

maaşınızı aldığınız bankaya gidin %99 çıkar
Daha 2 aydır kamuda çalışıyorum ama 1136 kredi notum var hali hazırda 40k limitli kredi kartım var ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Kredi notun şuan düşük sayılır, 1500 ve üzeri daha kolay kredi onayı alıyor bu sebeple maaşını aldığın bankadan belki onay alabilirsin ama diğer bankaların onay vermemesi oldukça doğal, birkaç ay düzenli şekilde kredi kartı ödemelerini yaptığında ayrıca kamu kurumundan aldığın sigorta ödemesi sayesinde kredi notun hızlıca yükselecektir.

Berkarda

80+ Silver
maaşınız ne kadar peki meraktan soruyorum isterseniz söylemeyin ama karttan alışveriş yap eğer maaşınla aynı banka ise 3 ay sonra %99 verir kredi

Farex

80+ Silver
40k mı limit ne kadar çekiceksiniz
Nakit avans yapmayacak arkadaş nakit avans zaten limitli bak benim neredeyse ing hariç bütün bankalarda hesabım var hepsinden de kredi kartımda var hepsi premium veya platinium kartlar hepsinden hiç olmasa 15 bin tl limit var kimisinde 60 bin tl var şuan ben çok rahat kredi çekebiliyorum mesela akbank 15 bin tl ye faizsiz nakit avans verdi direk çektim. Ayrıca neredeyse ufak meblalar olmadığı sürece herşeye taksit yaptıran bir insanım.

Berkarda

80+ Silver
Nakit avans yapmayacak arkadaş nakit avans zaten limitli bak benim neredeyse ing hariç bütün bankalarda hesabım var hepsinden de kredi kartımda var hepsi premium veya platinium kartlar hepsinden hiç olmasa 15 bin TL limit var kimisinde 60 bin TL var şuan ben çok rahat kredi çekebiliyorum mesela akbank 15 bin TL ye faizsiz nakit avans verdi direk çektim. Ayrıca neredeyse ufak meblalar olmadığı sürece herşeye taksit yaptıran bir insanım.
yok biliyorum eğer 200k-300k gibi para isterse kredi vermez yani

3 ay çalışma istiyor

HjRO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Ekrem Fil
bu ekonomik krizde benkalar kendini sağlama almaya çalışıyor kredi vermiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rüştü Ekinci
Kredi notun şuan düşük sayılır, 1500 ve üzeri daha kolay kredi onayı alıyor bu sebeple maaşını aldığın bankadan belki onay alabilirsin ama diğer bankaların onay vermemesi oldukça doğal, birkaç ay düzenli şekilde kredi kartı ödemelerini yaptığında ayrıca kamu kurumundan aldığın sigorta ödemesi sayesinde kredi notun hızlıca yükselecektir.
Yani o zaman 3 4 ay çalışıp öyle mi kredi çekeyim

40k mı limit ne kadar çekiceksiniz
100k civarı

Top Bottom