bilinmiyor..2
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Herkese selam bankalar neden kredi vermemekte ısrarcı bu kadar acaba çoğu kişiye hep ret geliyormuş ne zamana düzelir acaba ihtiyaç kredi vs?
ne kadar süre çalışıyorsunuz ve ev falan var mıHerkese selam bankalar neden kredi vermemekte ısrarcı bu kadar acaba çoğu kişiye hep ret geliyormuş ne zamana düzelir acaba ihtiyaç kredi vs?
Daha 2 aydır kamuda çalışıyorum ama 1136 kredi notum var hali hazırda 40k limitli kredi kartım var ihtiyaç kredisi çekmek istiyorumne kadar süre çalışıyorsunuz ve ev falan var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
maaşınızı aldığınız bankaya gidin %99 çıkar
40k mı limit ne kadar çekiceksinizDaha 2 aydır kamuda çalışıyorum ama 1136 kredi notum var hali hazırda 40k limitli kredi kartım var ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum
Nakit avans yapmayacak arkadaş nakit avans zaten limitli bak benim neredeyse ing hariç bütün bankalarda hesabım var hepsinden de kredi kartımda var hepsi premium veya platinium kartlar hepsinden hiç olmasa 15 bin tl limit var kimisinde 60 bin tl var şuan ben çok rahat kredi çekebiliyorum mesela akbank 15 bin tl ye faizsiz nakit avans verdi direk çektim. Ayrıca neredeyse ufak meblalar olmadığı sürece herşeye taksit yaptıran bir insanım.40k mı limit ne kadar çekiceksiniz
yok biliyorum eğer 200k-300k gibi para isterse kredi vermez yaniNakit avans yapmayacak arkadaş nakit avans zaten limitli bak benim neredeyse ing hariç bütün bankalarda hesabım var hepsinden de kredi kartımda var hepsi premium veya platinium kartlar hepsinden hiç olmasa 15 bin TL limit var kimisinde 60 bin TL var şuan ben çok rahat kredi çekebiliyorum mesela akbank 15 bin TL ye faizsiz nakit avans verdi direk çektim. Ayrıca neredeyse ufak meblalar olmadığı sürece herşeye taksit yaptıran bir insanım.
Mesajlarda bana 150-250 bin falan onun tarzında rakamlara kredi veriyorlardı ihtiyaç kredisi.yok biliyorum eğer 200k-300k gibi para isterse kredi vermez yani
bu ekonomik krizde benkalar kendini sağlama almaya çalışıyor kredi vermiyorlar.Herkese selam bankalar neden kredi vermemekte ısrarcı bu kadar acaba çoğu kişiye hep ret geliyormuş ne zamana düzelir acaba ihtiyaç kredi vs?
o kadar mı kötüye gittik yabu ekonomik krizde benkalar kendini sağlama almaya çalışıyor kredi vermiyorlar.
Yani o zaman 3 4 ay çalışıp öyle mi kredi çekeyimKredi notun şuan düşük sayılır, 1500 ve üzeri daha kolay kredi onayı alıyor bu sebeple maaşını aldığın bankadan belki onay alabilirsin ama diğer bankaların onay vermemesi oldukça doğal, birkaç ay düzenli şekilde kredi kartı ödemelerini yaptığında ayrıca kamu kurumundan aldığın sigorta ödemesi sayesinde kredi notun hızlıca yükselecektir.
100k civarı40k mı limit ne kadar çekiceksiniz
1-2 ay bekleyin eğer acelesi yoksa ama fazla başvurunca galiba ihtimal düşüyor diye biliyorumYani o zaman 3 4 ay çalışıp öyle mi kredi çekeyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
100k civarı