Kredi kartını neden bu kadar kötülüyorlar ?

valla bilmiyordum çıkardım bunu bence ilk sene yıllık ücret yok olmadı iptal ederim 1 sene sonra öyle bir seçenek yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o yaşta nasıl o kadar limitin var

Allah kolaylık versin hocam
Yaş 19 axess limit 200k

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık ücreti 1016 TL falan biraz araştırdım kredi kartlarına millet bulaşma falan diyor hiç girme o toplara falan diyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiye kadar ne gibi kötülüklerini gördünüz kredi kartı kullanmaya başlayan biri ne gibi şeylere dikkat etmelidir bilen kişiler cevap verirse sevinirim...
kullanmasını bilene yoksa aldıkça alıyorsun sağlam şişiyor ücretsiz yıllar dolunca iptal ettir muhtemelen 1 sene daha uzatırlar ücretsiz kullanımı :D

Hocam limitin o kadar da işle alakası yok çok yüksek limitler istemediğin sürece benimde aynı şekildeydi 3 ay satış danışmanlığı yaptım ilk ayda kredi kartı almıştım limit 2 k ydı sonra 3 e 4 e çıkarmak istedim muhtemelen yeni olduğu için sürekli red veriyolardı hesabına düzenli giriş çıkış olursa artar limitin ben 1.5 2 senedir çalışmıyorum şuan limitim kendi isteğimle 6 bin ama 25 30 a kadar çıkarabiliyorum aidat meselesini de kartından aidat alındığı zaman bankayı arıyosun bu işlemin iptal edilmesini istediğini söylüyosun 1 sene kullanman şartıyla geri ödeme yapıyorlar eğer kartı kapatmak istersende aidat istiyorlar onun içinde çözümü yaklaşık 180 gün boyunca kartta hiçbir işlem yapmaman gerekiyor daha sonra da kart kapatma talebi açıyosun mobilden zaten onlar arıyor seni kapatıyolar ücret felenda istemiyorlar

Kredi kartı müthiş bir şey kullanmasını bilirsen kısa zamanda istediğin şeylere sahip olabiliyorsun sadece Kartını sürekli kullanacaksın ödemeleri gününde yapacaksın 1 gün bile gecikmeyecek ve Hiç bir zaman kartın toplam limitinin %32 sinden fazlasını kullanmayacaksın bu Kredi skorunun En hızlı şekilde yükselmesine sebep veriyor geçen yıl sonunda Kartım 1 milyon TL üzerine otomatik olarak yükselince %32 lik kısım benim çok rahatlamama sebep oldu oyüzden limitin fazla olmasıda yaptığın alışverişlerin %32 lik bareminin altında oluşu her geçen gün bu skorun yükselmesine sebep oldu şuanki durumda Şirkete 5 tane yeni araç satın aldım kredi kartıyla :) %25 komisyon 12 taksit ama 5 tane sıfır aracımız oldu bence Dediğim gibi kredi kartı müthiş bir şey

ödeyebilme gücün kadar harcansan sıkıntı yok ama aha kart var nasıl olsa diyip zınk oraya zınk buraya kaydırırsan birgün kapın çalar üzülürsün :kekw:

merhabalar yaşım 18 sadece bir tane Kredi kartım var o da Akbank üzerinden kredi kartı başvurusu yaptım 2000 TL limit verdiler bana sanırım bunun ilk 1 yıl veya iki yıl kullanım ücreti yokmuş yani yıllık ücreti yokmuş bu arada bana Axess Gold mcd diye bir kart vermişler bunun galiba yıllık ücreti 1016 TL falan biraz araştırdım kredi kartlarına millet bulaşma falan diyor hiç girme o toplara falan diyor siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şimdiye kadar ne gibi kötülüklerini gördünüz kredi kartı kullanmaya başlayan biri ne gibi şeylere dikkat etmelidir bilen kişiler cevap verirse sevinirim...
Kredi kartı bir dosttur.Sana tak diye para verir seni kimseye mahcup etmez sana güven rahatlık verir taşıma kolaylığı sağlar.Ama kullanmasını bilene.

Kullanmasını bilmeyenler yüzünden. Ben şu an sahip olduklarımı kredi kartı olmasa alamazdım.

valla bilmiyordum çıkardım bunu bence ilk sene yıllık ücret yok olmadı iptal ederim 1 sene sonra öyle bir seçenek yokmu

o yaşta nasıl o kadar limitin var

Allah kolaylık versin hocam
Hocam adıma kayıtlı bir milyon liranın üstünde motorsikletler vardı ondan dolayı vermiş olabilirler Akbank axess

Kullanmayı bilmeyen atıp tutuyor. Öğrenci limiti maksimum 2000₺ idi, değişmediyse limit artmaz. Gold vs kartları tavsiye etmem, ücretsizleri kullansan yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,201
Üyeler
183,798
Son üye
pctutkunu_
Geri