The Batman
80+ Silver
şimdi ben 10.000 liralık ekran kartı alsam bunu faizsiz nasıl 3 yada 6 ya bölebilirim faiz yoksa hiç ugraşmıyım direk alayım
çok rica ederim , iyi forumlar.çok teşekkür ederim
Kredi kartı kullanmanı tavsiye etmiyorum gidip bir tane banka kartı al maaş kartı olarakta bilinir bu kartların yıllık ödemesi olmadığı gibi faizi vesayre yok içine ne kadar yatırırsan o kadar harcayabiliyorun internetten böyle alışveriş yapabilirsin hatta bu banka hesaplarında esnek hesap gibi avantajlarıda var eksi (-) bakiyeye düşebiliyorsun - ye düşersen şuan güncel olarak 1.80 faizi var.arkadaşlar merhaba daha önceden de açmıştım buna benzer bir konu ve şimdi kredi kartına başvurdum ve elime ulaştı kart sormak istediğim bir kaç soru var
içine para atıp harcayabiliyor muyum ve harcarsam bunlar faizli mi oluyor
içinde ki limit 2000TL ben onu direkt harcayabiliyor muyum içine para atmadan ve harcayabiliyorsum bunlar faizli mi oluyor
başka aklıma soru gelmiyor sizin söylemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden
hocam kartı nasıl aldınız ve öğrenci misiniz? bende başvurucam dayani ben diyelim yarın markete gittim 100tlik ürün aldım limitten faiz ödemeyecek miyim iş bankası maximum genç kart kullanıyorum
Ben iş cep uygulamasından başvuru yaptım çalıştığım ve 25 yas altı olduğum için verdiler eğer üniversite öğrencisi iseniz de alabiliyorsubuzhocam kartı nasıl aldınız ve öğrenci misiniz? bende başvurucam da
hocam ben yeni mezunum 18 yaşındayım, aylık gelir olarak ne kadar gösterdiniz?Ben iş cep uygulamasından başvuru yaptım çalıştığım ve 25 yas altı olduğum için verdiler eğer üniversite öğrencisi iseniz de alabiliyorsubuz
eğer çalışıyorsanız veriyorlar diye biliyorum ya da üni okuyorsanız ben 6500 gösterdim 2000TL verdilerhocam ben yeni mezunum 18 yaşındayım, aylık gelir olarak ne kadar gösterdiniz?
Hocam maşallah faiz bataklığına düşmeyen birini görünce şaşırdımKredi kartının içine para atmanıza gerek yok, size verilen 2000tl limit ile alışveriş yapıp esktre geldiğinde ekstresini ödemeniz yeterli, alışveriş yaparken taksit isterseniz ve eğer alışveriş yaptığınız yer vade farkı almaz ise faiz olmaz, çoğu yer vade farksız taksit yapıyor o alışverişinize bağlı. tek çekim yapıp ekstreyi zamanında öderseniz faiz ödemezsiniz, 10 yıldan fazladır kredi kartı kullanıyorum bir kere dahi faiz ödemedim.
1-2 ay kullan kredi kartını düzenli öde sonra limit yükseltme başvurusu yap yükseltirler. İlk kez kredi kartı alırken bankalar şüpheyle yaklaşıyor ve az limitle başlatıyorlar, 1-2 ay sonra yükseltmek istiyorum de seve seve yükseltirlereğer çalışıyorsanız veriyorlar diye biliyorum ya da üni okuyorsanız ben 6500 gösterdim 2000TL verdiler