Neler Yeni

Kredi kartı nasıl kullanılır bir kaç sorum var !!!

The Batman

80+ Silver
şimdi ben 10.000 liralık ekran kartı alsam bunu faizsiz nasıl 3 yada 6 ya bölebilirim faiz yoksa hiç ugraşmıyım direk alayım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
kredi kartını ödemen için ekstre kesim tarihinden itibaren, sana yaklaşık 1 hafta kadar süre veriyorlar. 1 günlük bir olay değil. Ödemeleri atlamamak veya geçirtmemek lazım. Her kişinin bir kredi notu oluyor. Eğer ki o kredi notun yüksek olmazsa ileride kredi kartı limitini artırman zor olur.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
arkadaşlar merhaba daha önceden de açmıştım buna benzer bir konu ve şimdi kredi kartına başvurdum ve elime ulaştı kart sormak istediğim bir kaç soru var

içine para atıp harcayabiliyor muyum ve harcarsam bunlar faizli mi oluyor
içinde ki limit 2000TL ben onu direkt harcayabiliyor muyum içine para atmadan ve harcayabiliyorsum bunlar faizli mi oluyor
başka aklıma soru gelmiyor sizin söylemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz çok teşekkür ederim şimdiden
Kredi kartı kullanmanı tavsiye etmiyorum gidip bir tane banka kartı al maaş kartı olarakta bilinir bu kartların yıllık ödemesi olmadığı gibi faizi vesayre yok içine ne kadar yatırırsan o kadar harcayabiliyorun internetten böyle alışveriş yapabilirsin hatta bu banka hesaplarında esnek hesap gibi avantajlarıda var eksi (-) bakiyeye düşebiliyorsun - ye düşersen şuan güncel olarak 1.80 faizi var.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Mesaj kirliliği olmuş, sorunu kısaca özetleyeyim, eğer taksit yaptırmazsan faiz olmaz, ki hepsiburada n11 trendyol gibi siteler vade farksız taksit yapıyor, eğer vade farkı yani faiz alınacaksa da ödeme esnasında görebilirsin, normal tek çekim harcamaların ise ekstre kesildikten sonra verilen süre içerisinde ödenirse faiz işlenmez, hatta örneğin 1000tl ekstreniz geldi bankadaki ayarlarınıza göre değişir ama ortalama %20-%30unu öderseniz yani 200 yada 300tl borcu ödeyip 700tl bile bıraksanız faiz işlenmez, buna kart ekstresinin asgarisini ödemek denir, tavsiye etmem ama olurda tüm ekstreni ödeyemediğinde asgari ücreti ödeyerek geri kalan kısmı bir dahaki aya aktarabilirsin, 3 kez peş peşe yapmadığın sürece kredi notuna da etki etmez.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
yani ben diyelim yarın markete gittim 100tlik ürün aldım limitten faiz ödemeyecek miyim iş bankası maximum genç kart kullanıyorum
hocam kartı nasıl aldınız ve öğrenci misiniz? bende başvurucam da

Wocix

80+ Bronze
hocam kartı nasıl aldınız ve öğrenci misiniz? bende başvurucam da
Ben iş cep uygulamasından başvuru yaptım çalıştığım ve 25 yas altı olduğum için verdiler eğer üniversite öğrencisi iseniz de alabiliyorsubuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam hatırlamıyorum ama internette tam bilgileri vardı

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,536
İsim
Olcay akbulut
Ben iş cep uygulamasından başvuru yaptım çalıştığım ve 25 yas altı olduğum için verdiler eğer üniversite öğrencisi iseniz de alabiliyorsubuz
hocam ben yeni mezunum 18 yaşındayım, aylık gelir olarak ne kadar gösterdiniz?

Wocix

80+ Bronze
hocam ben yeni mezunum 18 yaşındayım, aylık gelir olarak ne kadar gösterdiniz?
eğer çalışıyorsanız veriyorlar diye biliyorum ya da üni okuyorsanız ben 6500 gösterdim 2000TL verdiler :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde maaşım yatınca garantiye başvuracağım maaşım oraya yatıyor zaten belki yüksek olur limitim

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Kredi kartının içine para atmanıza gerek yok, size verilen 2000tl limit ile alışveriş yapıp esktre geldiğinde ekstresini ödemeniz yeterli, alışveriş yaparken taksit isterseniz ve eğer alışveriş yaptığınız yer vade farkı almaz ise faiz olmaz, çoğu yer vade farksız taksit yapıyor o alışverişinize bağlı. tek çekim yapıp ekstreyi zamanında öderseniz faiz ödemezsiniz, 10 yıldan fazladır kredi kartı kullanıyorum bir kere dahi faiz ödemedim.
Hocam maşallah faiz bataklığına düşmeyen birini görünce şaşırdım

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
eğer çalışıyorsanız veriyorlar diye biliyorum ya da üni okuyorsanız ben 6500 gösterdim 2000TL verdiler :(
1-2 ay kullan kredi kartını düzenli öde sonra limit yükseltme başvurusu yap yükseltirler. İlk kez kredi kartı alırken bankalar şüpheyle yaklaşıyor ve az limitle başlatıyorlar, 1-2 ay sonra yükseltmek istiyorum de seve seve yükseltirler 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,460
Üyeler
164,675
Son üye
neciiooww
Top Bottom