Arama sonuçları: *

• Users: AhmetN
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. AhmetN

YKS Koçluk Tavsiyesi

Bence bu süreçte koçun kendin olmalı. Kendi hatalarını, eksikliklerini belirleyip onu kendin çözmen sana en büyük faydayı sağlayacaktır. Artı olarak YT'deki hocaları dinle bence gayet yeterli. Şahsen geçtiğimiz yıl ben öyle yapmıştım gayet de faydalı olmuştu.
  2. AhmetN

TYT İçin Tavsiyeleriniz Ve Kaynak Önerisi

Fiziği somutlamaya çalışın. Yani konuyu gerçek hayat ile bağlantılı şekilde anlamay çalışın. Tavsiyem VİP FİZİK ile çalışmanız.
  3. AhmetN

TYT İçin Tavsiyeleriniz Ve Kaynak Önerisi

Kesinlikle
  4. AhmetN

FEN'den EA Geçmek İstiyorum

Arkadaş 11 şu an, seneye girecek sınava
  5. AhmetN

11. Sınıf Kimya Yardımcı Olabilicek Var mı ?

Soruları buraya atarsanız yardım olabiliriz
  6. AhmetN

Tyt ve ayt'de net artırmak

Öncelikle netlerin kötü değil ve hedefin olması seni motive ediyor bu iyi bir şey Sorularının cevabı ise evet 6 ayda çok rahat 100 net görürsün sana tavsiyem ise ilk dönem haftalık deneme olup eksiklerini anlaman ikinci dönemde ise bol bol deneme çözerek konuları unutmaman olur Türkçe netlerin...
  7. AhmetN

Full TYT matematik kitabı nasıldır?

Fena bir kitap değil ama sizi yükseltmez sadece tekrar etmenizi sağlar haberiniz olsun
  8. AhmetN

9. Sınıf Arkadaşıma Kaynak Önerisi (ACİL)

Tonguç asla önermiyorum. Ya fazla zorluyor ya da fazla salıyor ortası yok. YT deki konularla götürsün. Dershanelerin bursluluk sınavlar oluyor katılsın imkanı varsa 10'da gider daha kolay olur kendi açısından.
  9. AhmetN

9. Sınıf Arkadaşıma Kaynak Önerisi (ACİL)

Düşük orta kitap olarak Bilgi sarmal Çap öneririm İleri seviye olarak Orjinal Yayın denizi Kanal olarak Selin hoca-biyoloji VİP fizik-fizik Rehber matematik-mat Kimya adası-kimya Açıkcası doping hafızayı önermem oraya vereceği parayı kaynak kitaba vermek daha mantıklı. Yt kanalları ve okulda...
  10. AhmetN

9.sınıf kardeşim için planlama defteri önerisi alabilir miyim?

https://www.trendyol.com/muslimwalk/plan-plan-plan-yesil-bullet-journal-p-175309024 böyle bişey alıp kendi doldurabilir https://www.trendyol.com/pd/keskin-color/17x24-cizgili-plan-defter-crystal-mor-p-104966057 ya da böyle bişey bakabilirsin
  11. AhmetN

Attığım gibi günlük program vs mi yapacak
  12. AhmetN

A101'den alsın o zaman, aksi halde boşa masraf olur. Ya da https://www.trendyol.com/okuyandan/gunluk-planlayici-defter-daily-planner-ders-calisma-planlayici-defteri-planlama-defteri-p-286343709?boutiqueId=612476&merchantId=583103
  13. AhmetN

TYT'si 0 olan biri TYT'ye İlk Adım Kitabını Alması Tavsiye Olunur mu?

Tyt 70 günde olacak iş değil sınava kadar düzenli çalışma olmalı. Eğer temeliniz yoksa önce basit anlatım şekillleri ile konuları oturtun ardından konular bitince sorulara ağırlık vererek seviyeyi gittikçe arttırın
  14. AhmetN

12.sınıfa geçtim dershaneye gitmeli miyim

Eğer ki planlı çalışırsan kendin de başarırsan. Olay sende bitiyor dershaneye gidenlerin çoğu zaten yarışmak için gidiyor. İstersen sen de sadece denemelerine gidebileceğim bir dershane bulabilirsin.
  15. AhmetN

KOÇLUK ÖNERİSİ Alabilir Miyim

koçluk yerine planlı çalışmanın daha yararlı olacağını düşünüyorum plan derken laf arası değil gerçekten program yaparak ve ona uyarak çalışmak başarıyı getiriyor. Kendimden biliyorum Koçluk bence para tuzağı, annemin hep dediği benimde tamam of puf dediğiim şeyleri diyor gibi geliyor bana
  16. AhmetN

Bilişim Sistemleri Mühendisi Yazılımcı Gibi Çalışabilir Mi?

Eğerki emek verirseni hiçbir meslekte boş kalmazsınız. Ama önerim yazılım mühendisliği.
  17. AhmetN

9.sınıfım iyi geçmedi 10.sınıfta ne yapmalıyım

Önceliğiniz 10. sınıf olsun ama 9. sınıfı da tekrar edin. Mesela günlük 2,5 saat 10 konularına çalışın 1 saat 9 konularına.
  18. AhmetN

İngilizcemi nasıl geliştirebilirim?

Eğer ki temel düzeyde bilgiliniz varsa kursu fln boşverin boşa masraf. Ben de aynı şeyi düşünmüştüm ama kursun çok faydası olmadı. Film ve dizileri altyazı ile izleyip teleffuzlarına dikkat edebilirsin. Oyunlarda insanlar ile sosyalleşebilirsin. Mektup arkadaşı gibi Türkçe öğrenmek isteyen biri...
  19. AhmetN

LGS Tercih Sonuçları!!

Tercihler sonuçlandı mı
  20. AhmetN

LGS %8 ile alan liseye %10 ile girilebilir mi?

Muhtemelen almaz. Aklıma takılan bir şey var. Bu yıl sonuçlar açıklanmadı nasıl yüzde 10la alıyor
Top Bottom