Neler Yeni

Tyt ve ayt'de net artırmak

BeratUzd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Berat
merhaba şu anda tyt 85 civarları ayt 50 civarlarındayım acaba 6 ay da tyt 100 105 net ayt 70 75 nete cıkabilir miyim
ayrıca tyt de sosyal 15 16 matematik 30 35 fen 15 16 civarlarında gelirken türkçem 20 25 net civarlarında ve her gün paragraf çözmeme rağmen türkçe netlerimi yükseltemiyorum nasıl yükseltebilirim

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Türkçe netin için paragraf çözeceksin ve dil bilgini geliştireceksin.
Denemelerdeki yanlışlarını bul ve onlara önem vermeye çalış.
Güzel bir program ile ilerlersen netlerin kendiliğinden yükselir.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Öncelikle netlerin kötü değil ve hedefin olması seni motive ediyor bu iyi bir şey
Sorularının cevabı ise evet 6 ayda çok rahat 100 net görürsün sana tavsiyem ise ilk dönem haftalık deneme olup eksiklerini anlaman ikinci dönemde ise bol bol deneme çözerek konuları unutmaman olur
Türkçe netlerin ise her gün 1 tyt Türkçe denemesi çözerek yükseltebilirsin paragraf kitabı yerine bence tyt türkçe denemesi çöz

Batu_han

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Batuhan
Paragrafta konuyu özetleyen kitaplar var onlardan tercih edebilirsin. Bir de paragrafta aşamalı git yani önce daha kolay bir kitap daha sonra daha zor bir kitap seç. Bizim zamanımızda sarı bir kitap vardı fides yayıneviydi sanırım. O kitap nispeten daha kolaydı fakat bölüm bölüm anlattığı için oturuyordu. Daha sonra da karekök kullanmıştım ben. Paragrafı böyle halletmiştim belki sana da yardımı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,527
Üyeler
164,690
Son üye
HakanGlsn
Top Bottom