Ben direkt okula gittim hocam.Muhtemelen almaz. Aklıma takılan bir şey var. Bu yıl sonuçlar açıklanmadı nasıl yüzde 10la alıyor
kontenjan 180den 150ye düştü.kontenjan artmış ise rahat girebilirisin ve liseye girişte 8,9 ile alcak bir kaide yok öğrenci paylaşımından sonra (yani okulu ilk sıraya yazan ve puanı yüksek olanların alınmasıyla) sonuncu öğrencinin puanı baraj puanı olur yani şansını denemeye değer yaz istediğin okulları belki gelir yüzdelikte her yıl az da olsa değişmekte
okulunuzun kontenjanı kaçtı hocam?hocam alırlar ama mesela sizden daha iyi birisi varsa kontenjan dolumunda onlar daha öncelikli olacaktır. Mesela ben 199 almıştım 245 alan okulu yazmıştım ve gittim yani kontenjan dolmadığı için
hatırlamıyorum ama azdı sanırım ona rağmen çok dolmamıştı, okul adrese dayalı bi okuldu lakin 2 sınıf ayırmışlar atp diye oralara puanla alıyorlardıokulunuzun kontenjanı kaçtı hocam?
kontenjan kalırsa ve senden iyileri yoksa alabilirlerBu yıl LGS'den 396 aldım. Dilimim %10. Bu yıl %8 ile alacak lise tutar mı? Tercihte ilk sıraya yazdım.
istediğim okulun kontenjanı 150 hocam çok dolmaz diye düşünüyorum.hatırlamıyorum ama azdı sanırım ona rağmen çok dolmamıştı, okul adrese dayalı bi okuldu lakin 2 sınıf ayırmışlar atp diye oralara puanla alıyorlardı
alabilir ihtimal var başa yazBu yıl LGS'den 396 aldım. Dilimim %10. Bu yıl %8 ile alacak lise tutar mı? Tercihte ilk sıraya yazdım.
Peki ya 2 yerleştirme yapıyoruz ya (Merkezi tercih ve Yerel yerleştirme) iki yerleştirmeden de okul tutabiliyor mu yoksa sadece bir yerleştirme şeklini mi seçiyoruz?alabilir ihtimal var baş
LGS tercihleri tutmazsa yerel yerleştirme tercihlerine göre yerleşiyorsun. İki yerde de tercih yapman gerek.Peki ya 2 yerleştirme yapıyoruz ya (Merkezi tercih ve Yerel yerleştirme) iki yerleştirmeden de okul tutabiliyor mu yoksa sadece bir yerleştirme şeklini mi seçiyoruz?