-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar 11. sınıfım 12'de EA geçmek istiyorum ama aileme söyleyemiyorum. Anneme derdimi anlatmaya çalıştım dalga geçtiğimi sandı ciddiyim deyince kızdı. Fen lisesinde okuyorum okul değiştirmem gerekiyor. Babama daha konuyu bile açmadım ama o dünyanın en iyi lisesinde okuyorum zannediyor ve tıp okumamı istiyor (en kötü bilgisayar müh.). Ama ben mühendislik kesinlikle istemiyorum, tıpla problemim yok ama sırf top için fizik falan öğrenemem ben. Ben Uluslararası ilişkiler okumak istiyorum matematiğim gayet iyi. EA'da derece yapmayı hedefliyorum (2k falan). Siz ne dersiniz var mı aramızda sayısaldan EA geçen? Varsa tecrübelerini aktarsa hoş olur.
Düzenleme: Annem okumak istemediğimi okulu bırakmak istediğimi anladı aramızda geçen küçük tartışmadan sonra. Tüm kuzenlerim bilgisayar mezunu hepsi de güzel kazanıyor onlar gibi olmamı istiyor. Nasıl laf anlatabilirim ben.
10. sınıftan beri kafamda Uluslararası İlişkiler ama şu an netim kararımı verdim, EA istiyorum. Anlık bir heves değil.
Düzenleme: Annem okumak istemediğimi okulu bırakmak istediğimi anladı aramızda geçen küçük tartışmadan sonra. Tüm kuzenlerim bilgisayar mezunu hepsi de güzel kazanıyor onlar gibi olmamı istiyor. Nasıl laf anlatabilirim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
10. sınıftan beri kafamda Uluslararası İlişkiler ama şu an netim kararımı verdim, EA istiyorum. Anlık bir heves değil.