Arama sonuçları: *

1. Conqureor

10.Sınıf Sözel Sayısal Seçimi Yapmadım ?

10. Sınıfta seçiliyor ama zamanı geçti diye biliyorum erken seçilmesi gerekiyor.
  2. Conqureor

kardeşim lgs matematikde 1 soru işaretledi doğru mu yaptı?

kanka şöyle düşün ülke geneli yapamadı sayısalı liselerde ona göre dağıtılcak evet bahane buldu biraz evet çalışmadı kötü bir liseye gidecek ama ben sadece sayısalı sordm zaten gerisi kendi kararı kendi hayatı
  3. Conqureor

kankam kardeşimi zaten çok uyardım bak çalış pişman olucaksın dedim dinlemedi soruların konusunu bilmediği çalışmadığı içinde yapamadı boş bıraktı sallayadabilirdi ama boş bırakarak iyi yaptı ben iyi mi yaptı diye sormuştum zaten
  4. Conqureor

kankam kardeşim çok zeki demedim ben sana çalışmadı yapamadığı için 19 boş çekti doğru mu yapmış diye soruyorum 1622997207 şıkları bilmiyorum b yaptım dedi
  5. Conqureor

ihtimal var işte bunda yoktu son ay ki örnek sorular lgs nin habercisi oluyor genelde diğer senelerde böyleydi 1622986643 ah şu eğitim şöyle adamlara kalmasa işte evet çalışmak gerek ama bu sınavda her şey çalışmak değildi ve hocam çöyle düşünün bu çocuklar 8 i uzaktan gördü ve konuyu anlamak...
  6. Conqureor

örnek soruları çözdürdüm ve aslında fena yapmıyordu 20 soruda 12 doğru 3y gerisi boş yapıyordu ve sadece yanında gözetmenlik yapıyordum yardım etmemiştim ama bu sınavda böyle oldu işte
  7. Conqureor

siz nerden biliyorsunuz her okulun öyle olduğunu belkide iyi bir arkadaş çevresi olur (iyi düşünüyorum farzedin) bu sene çoğu kişiniin kötü geçti öğrenciler oraya gidince okul her sene değişiyor zaten
  8. Conqureor

inşallah öyle olur bi abi olarak onu daha fazla üzmek istemiyorum biraz dinlenicek sonra onla ders işlerini halletmeye çalışağım bakalm
  9. Conqureor

evet çok zeki arkadaşlarınında öyle dediğini söyledi ve kardeşim dürüstür yalan söylemez onu tanıyorum. zekilerde yapamıyorsa ki kardeşim onlara göre çok alt seviye yani demekki bişeyler var sorulara bakıcağm birazdan
  10. Conqureor

ben onu hallederim yani aslında iyi bir abi kardeşiz ama ders konularında zorlanıyoruz maalesef neyse evet pişman olucak ama bunu yüzüne vurmak o soruları geri getirmeyecek maalesef üzüntüsünü gidericektir zamanla
  11. Conqureor

kankam emin ol herkes destek oldu eş dost akraba bende oldum ama uğraşmadı ve oda buna bir ders olmalı bence 1622986127 sözeli çok rahat yaptığını söyledi belki sözelden bişey olabilir ama matematik olmadan hayatta bişey olmuyor maalesef nasibi neyse o olsun bir abi olarak ne yapcağımı şaşırıdm
  12. Conqureor

kardeşim uzun soru görünce yapamayacağını sanıyor ve bu sınavda hepsi öyleydi sorular yayınlanmış ders grubunda gördüm uzun soru görünce kitleniyor ve yapamayacağını sanıp direkt geçiyor diye düşünüyorum ki öyle
  13. Conqureor

çalışma programı vardı ve hocaları cok destek oldu okula gitti uğraştı ama ekstra hiç ders çalışmadı uyardım mata birlikte çalışalım dedim ben hallederim yaparım gibisinden şeyler söyledi maalesef lisesi çöp olcak böyle giderse
  14. Conqureor

matı hiç yok maalesef sözelci olmak istiyor zaten 1622985901 gülüncek bi durumda zaten gülebilirsin
  15. Conqureor

çoğu arkadaşının zorlandığını söyledi bahane bahane işte..
  16. Conqureor

üstüne nasıl gitmiyim ben onu çok uyardım çalış çalış diye şimdi pişman olcak evet matı berbat kesin yapamazdı ama boş bıraktığını söyledi ve çalışmadığı içinde bunun olcağını biliyordum zaten 1622985776 b yaptım dedi :(
  17. Conqureor

evet bahane bende onu çok uyardım çalış diye çalışana her şey kolay zaten ama diğer dersleri iyi matı çok kötü
  18. Conqureor

feni düşünmüyor zaten sosyal yeter demişti ama çok umitli değilim 1622985645 evet götürüyor
  19. Conqureor

hiç çalışmadı ve oyuzden boş bırakmış zaten matı çok kötü sözeli çok iyi fen eh işte
  20. Conqureor

diğer dersler güzel geçti dedi ama bakalım
Top Bottom