Neler Yeni

kardeşim lgs matematikde 1 soru işaretledi doğru mu yaptı?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Adı üstünde "Örnek" ondan çıkacak diye bir şey yok. Ona hazırlıklı olmaları gerekli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışsa yapar evet kimse burda bahane üretmesin. 8 Sınıfta Matematiği 26 olan ben LGS de 14 net yaptım.
O konuya ilgisi yoksa ve sevmiyorsa yapması imkansız

efay144

80+ Silver
Aga cidden şu matematik bahane oldu. Çalışmamış zor diyor maksimum 4 5 boş bırakacaktı çalışsaydı

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz

Efem1905

80+ Bronze
kardeşim bugun sınava girdi ve eve gelince sadece 1 soru yapabildiğini söyledi ve bende kızdım neden böyle yaptın dedim çok mu zordu dedim evet falan dedi
ben çok inanmasamda sosyal medyaya baktığımda bir çok ünlü kişininde bu matematikden şikayetçi olduğunu gördüm
ve herkes kötü yaptığı için boş bırakmasının doğru olduğunu düşündüm sizce o kadar zor muydu yapablir miydi? Doğru bir karar mıydı
2d 3y yaptım bende sözelde toplam 1 yanlışım var sen düşün

Son düzenleme:

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
İşte kardeşin bana bahane etmiş gibi geldi.
kankam kardeşimi zaten çok uyardım bak çalış pişman olucaksın dedim dinlemedi soruların konusunu bilmediği çalışmadığı içinde yapamadı boş bıraktı sallayadabilirdi ama boş bırakarak iyi yaptı ben iyi mi yaptı diye sormuştum zaten

efay144

80+ Silver
kankam kardeşimi zaten çok uyardım bak çalış pişman olucaksın dedim dinlemedi soruların konusunu bilmediği çalışmadığı içinde yapamadı boş bıraktı sallayadabilirdi ama boş bırakarak iyi yaptı ben iyi mi yaptı diye sormuştum zaten
İyi yapmış sallasa daha kötü olurdu ama zaten nitelikli bir liseye gidemeyeceği için boş bırakmasının çok artısı olmaz

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
İyi yapmış sallasa daha kötü olurdu ama zaten nitelikli bir liseye gidemeyeceği için boş bırakmasının çok artısı olmaz
kanka şöyle düşün ülke geneli yapamadı sayısalı liselerde ona göre dağıtılcak evet bahane buldu biraz evet çalışmadı kötü bir liseye gidecek ama ben sadece sayısalı sordm zaten gerisi kendi kararı kendi hayatı

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
kankam kardeşim çok zeki demedim ben sana çalışmadı yapamadığı için 19 boş çekti doğru mu yapmış diye soruyorum

şıkları bilmiyorum b yaptım dedi
Dogru yapmış

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Adı üstünde "Örnek" ondan çıkacak diye bir şey yok. Ona hazırlıklı olmaları gerekli.

Çalışsa yapar evet kimse burda bahane üretmesin. 8 Sınıfta Matematiği 26 olan ben LGS de 14 net yaptım.
Örnek olarak yayınlanan soruların benzer olması lazım, örnek sorularında aynı zorlukta yayınlamaları gerekiyordu o zaman. ''Örnek'' ne demek öğrenin bence.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Tonguç soruları çözmüş, baktım. Matematik hiç zorlamadı 2-3 soru dışında. O 2-3 soru da zormuş gerçekten.
Sınav stresi ile çözmüyorken herkes az çok yapıyor hocam.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Sınav stresi ile çözmüyorken herkes az çok yapıyor hocam.
Ya orası ayrı konu, ona ben de katılıyorum. Sınav bittiğinden beri sanki Oxford'un yaptığı sınav sorularıymış gibi konuşuyorlar. Sadece boş bir şekilde yeni nesil soruları abartmışlar. Sorular zor değil dediğim gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,801
Üyeler
166,835
Son üye
Ercümentciddençözer
Top Bottom