Neler Yeni

kardeşim lgs matematikde 1 soru işaretledi doğru mu yaptı?

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Örnek sorular,denemeler zaten sınav kadar olamaz.Deneme de yüksek yapıyo olabilir ama LGS'de bu puan düşüyor.
Hocam örnek sorular ile uyuşması lazım sınavın. Örnek soruda kolay sınavda zor sorarsan bir anlamı kalmıyorki.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
O kötü tiplemeleri görünce olur tuvalet duman altı oluyor bazen üstü kokmaya başladıkça anlar ne yaptığını.
siz nerden biliyorsunuz her okulun öyle olduğunu
belkide iyi bir arkadaş çevresi olur (iyi düşünüyorum farzedin)
bu sene çoğu kişiniin kötü geçti öğrenciler oraya gidince okul her sene değişiyor zaten

Aware

80+ Silver

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Hocam örnek sorular ile uyuşması lazım sınavın. Örnek soruda kolay sınavda zor sorarsan bir anlamı kalmıyorki.
örnek soruları çözdürdüm ve aslında fena yapmıyordu 20 soruda 12 doğru 3y gerisi boş yapıyordu ve sadece yanında gözetmenlik yapıyordum yardım etmemiştim
ama bu sınavda böyle oldu işte

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Kolay sormuyorlar.Örnek sorudan kasıtları böyle olma ihtimali var gibisinden.Denemelerde zaten böyle.

Aware

80+ Silver
siz nerden biliyorsunuz her okulun öyle olduğunu
belkide iyi bir arkadaş çevresi olur (iyi düşünüyorum farzedin)
bu sene çoğu kişiniin kötü geçti öğrenciler oraya gidince okul her sene değişiyor zaten
Eskidendi hocam o kendisi belirler zaten arkadaşlarını çoğu okul öyle oluyor teogdan sonra mahalle olayı geldi okullar bozuldu .

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Kolay sormuyorlar.Örnek sorudan kasıtları böyle olma ihtimali var gibisinden.Denemelerde zaten böyle.
ihtimal var işte bunda yoktu son ay ki örnek sorular lgs nin habercisi oluyor genelde diğer senelerde böyleydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eskidendi hocam o kendisi belirler zaten arkadaşlarını çoğu okul öyle oluyor teogdan sonra mahalle olayı geldi okullar bozuldu .
ah şu eğitim şöyle adamlara kalmasa işte
evet çalışmak gerek ama bu sınavda her şey çalışmak değildi
ve hocam çöyle düşünün bu çocuklar 8 i uzaktan gördü ve konuyu anlamak için başka şansları yoktu

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
En azından 10 yapsaydı bir yere girerdi belki. Umarım ortalaması yüksektir de ortalama ile alan yerlere girebilir.

Aware

80+ Silver
ihtimal var işte bunda yoktu son ay ki örnek sorular lgs nin habercisi oluyor genelde diğer senelerde böyleydi

ve hocam çöyle düşünün bu çocuklar 8 i uzaktan gördü ve konuyu anlamak için başka şansları yoktu
Evet başka şansları yoktu maalesef sonuçta üni sınavı değil kendini bozmadan çalışırsa lisede

T-800

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
tayfun han

anadolu teknik lisesine gittim de ne oldu. Kavga etmediğim adam kalmadı. Pantolonunu çıkarıp boxer ile sıranın üstünde oynayan mı dersin. Sevgili muhabbetleri, ders dışı ne kadar konu varsa mı dersin. O gideceği lisedeki ortamındaki insanların karakterine bakıyor. Ne yazık ki anadolu veya fen lisesi en azından benim için çok fark etmiyor. Hayat daha çok ünide başlıyor gibi kendini üni yıllarında ne kadar çok geliştirirse o kadar çok başarılı olur. Tabi bunun yanında şu anda da boş bıraksın kendini salsın demiyorum ama gerçekten lise ne kadar iyi olursa olsun yaş ortalaması belli oraların her türlü insanla karşılaşacaktır.

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,880
İsim
Can BOZKURT
Hocam soruları görmeden konuşmayın bence, kardeşim girdi. Gayet çalışkan ancak matematiğin çok zor olduğunu ve MEB'in örnek soruları ile uyuşmadığını söyledi.
Adı üstünde "Örnek" ondan çıkacak diye bir şey yok. Ona hazırlıklı olmaları gerekli.

Çalışsaydı yapardı mı? Bu ne biçim bir düşünce?! Matematik potansiyeli yoksa çalışsa da yapamaz.Üstüne gitme kardeşinin,matematik potansiyeli yok demek ki.
Çalışsa yapar evet kimse burda bahane üretmesin. 8 Sınıfta Matematiği 26 olan ben LGS de 14 net yaptım.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
bence kardeşin doğru yapmış. liseye geçme sınavı hayatının en önemli sınavı değil. herkesin gözü fen lisesi anadolu lisesinde saçma. çalışan insan meslek lisesindede çalışıp istediği üni ye gider fen lisesindede. çocuğu çok sıkmayın daha yeni sınavdan çıktı stres atsın

Top Bottom