Neler Yeni

kardeşim lgs matematikde 1 soru işaretledi doğru mu yaptı?

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Çalışmadıysa yanlış yapmaktansa yapmaması daha iyi olur - ye düşmez en azından .
hiç çalışmadı ve oyuzden boş bırakmış zaten matı çok kötü sözeli çok iyi fen eh işte

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
kardeşim bugun sınava girdi ve eve gelince sadece 1 soru yapabildiğini söyledi ve bende kızdım neden böyle yaptın dedim çok mu zordu dedim evet falan dedi
ben çok inanmasamda sosyal medyaya baktığımda bir çok ünlü kişininde bu matematikden şikayetçi olduğunu gördüm
ve herkes kötü yaptığı için boş bırakmasının doğru olduğunu düşündüm sizce o kadar zor muydu yapablir miydi? Doğru bir karar mıydı
Yanlıs olayından doğru. Biraz kötü olmuş ama Dogru 3(Emin değilim) Yanlış 1 doğruyu götürüyor...

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz

Aware

80+ Silver

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Kardeşine kızman senin sorunun.Kardeşin istediğini yapar.İsterse sınavı yapmadan çıkar.1 soru düşük olabilir evet ama demek ki kardeşin matematikte iyi değil.İyi olduğu alanlara yönelmesi ama matematiği de eksik etmemesi gerekir.Sınav bu yıl kolay olandı.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,905
İsim
Mehmet
Sınav kolay kolay o kadar zor olamaz. Kardeşin zor sorular görüp heyecanlanmıştır, heyecanlandıkça zorlanıp kilitlenmiştir muhtemelen. Sınav zorluğunu bilmesem de en azından 3-5 kolay soru vardır diye düşünüyorum. Ona heyecanını kontrol etmeyi öğrenmesinde yardımcı olacak birisine ihtiyacı olabilir.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sosyal medyaya baktığımda bir çok ünlü kişininde bu matematikden şikayetçi olduğunu gördüm
Çalışanlar yapıyor onlar nasıl yapıyor? 20/20 beklemiyorum çalışan bir öğrenciyse 10 üstü net getirmeli değil mi? O ünlüler her şeyi çokn biliyolar boşver onları
Kardeşin yapamadıysa boş bırakması daha iyi olmuş daha çok netlerini düşürecekti . Boşver üstüne gitme online dersle bir cacık olmuyor zaten

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Çalışsaydı yapardı. Kimse bahane üretmesin. Ben normal derslerimde çok kötü bir insanım ama LGS ye girdiğim zaman sabah akşam çalıştım 435 puanlada güzel bir liseye girdim o yüzden bunlar bahane sadece.
evet bahane bende onu çok uyardım çalış diye
çalışana her şey kolay zaten ama diğer dersleri iyi matı çok kötü

Top Bottom