Yanlıs olayından doğru. Biraz kötü olmuş ama Dogru 3(Emin değilim) Yanlış 1 doğruyu götürüyor...kardeşim bugun sınava girdi ve eve gelince sadece 1 soru yapabildiğini söyledi ve bende kızdım neden böyle yaptın dedim çok mu zordu dedim evet falan dedi
ben çok inanmasamda sosyal medyaya baktığımda bir çok ünlü kişininde bu matematikden şikayetçi olduğunu gördüm
ve herkes kötü yaptığı için boş bırakmasının doğru olduğunu düşündüm sizce o kadar zor muydu yapablir miydi? Doğru bir karar mıydı
feni düşünmüyor zaten sosyal yeter demişti ama çok umitli değilimDiğer dersleri full bile olsa Fen lisesine gidemez.
evet götürüyorYanlıs olayından doğru. Biraz kötü olmuş ama Dogru 3(Emin değilim) Yanlış 1 doğruyu götürüyor...
biraz çalıştırın kardeşinizi lisede çok zorlanır .hiç çalışmadı ve oyuzden boş bırakmış zaten matı çok kötü sözeli çok iyi fen eh işte
hakkari fen lisesi .dDiğer dersleri full bile olsa Fen lisesine gidemez.
3 Doğru 1 yanlışı mı götürüyor ?Yanlıs olayından doğru. Biraz kötü olmuş ama Dogru 3(Emin değilim) Yanlış 1 doğruyu götürüyor...
Adrese dayalılarda da çok güzel liseler var illa puanla girecek diye bir şey yok. 400 ile gireceği güzel puanlı lise yok onun yerine ortalama ile girsin daha iyi bir okula gider.diğer dersler güzel geçti dedi ama bakalım
O bile tutmazhakkari fen lisesi .d
Çalışanlar yapıyor onlar nasıl yapıyor? 20/20 beklemiyorum çalışan bir öğrenciyse 10 üstü net getirmeli değil mi? O ünlüler her şeyi çokn biliyolar boşver onlarısosyal medyaya baktığımda bir çok ünlü kişininde bu matematikden şikayetçi olduğunu gördüm
evet bahane bende onu çok uyardım çalış diyeÇalışsaydı yapardı. Kimse bahane üretmesin. Ben normal derslerimde çok kötü bir insanım ama LGS ye girdiğim zaman sabah akşam çalıştım 435 puanlada güzel bir liseye girdim o yüzden bunlar bahane sadece.