Neler Yeni

kardeşim lgs matematikde 1 soru işaretledi doğru mu yaptı?

Aware

80+ Silver
kardeşim uzun soru görünce yapamayacağını sanıyor ve bu sınavda hepsi öyleydi sorular yayınlanmış ders grubunda gördüm
uzun soru görünce kitleniyor ve yapamayacağını sanıp direkt geçiyor diye düşünüyorum ki öyle
Genelde öye oluyor psikolojik bir şey her soruya baksın birsürü zaman var zaten.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Ona kalırsa zaten çalışmaz dostum gelecek sene sen çalıştıktan sonra kardeşinin yerinede çalışırmış gibi ona nasıl çalışması gerektiğini öğretin .
kankam emin ol herkes destek oldu eş dost akraba bende oldum
ama uğraşmadı ve oda buna bir ders olmalı bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genelde öye oluyor psikolojik bir şey her soruya baksın birsürü zaman var zaten.
sözeli çok rahat yaptığını söyledi belki sözelden bişey olabilir ama matematik olmadan hayatta bişey olmuyor maalesef
nasibi neyse o olsun bir abi olarak ne yapcağımı şaşırıdm

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Aware

80+ Silver
İlla olucaktır ortalama bir liseye gittiğinde ve ortamı gördüğünde pişman olucaktır illa ama genede çalışmazsa sizin de biraz zorla oturtmanız gerekebilir (bağırmaz şakayla karışık siz çalıştırın).

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Çalışsaydı yapardı. Kimse bahane üretmesin. Ben normal derslerimde çok kötü bir insanım ama LGS ye girdiğim zaman sabah akşam çalıştım 435 puanlada güzel bir liseye girdim o yüzden bunlar bahane sadece.
Hocam soruları görmeden konuşmayın bence, kardeşim girdi. Gayet çalışkan ancak matematiğin çok zor olduğunu ve MEB'in örnek soruları ile uyuşmadığını söyledi.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
İlla olucaktır ortalama bir liseye gittiğinde ve ortamı gördüğünde pişman olucaktır illa ama genede çalışmazsa sizin de biraz zorla oturtmanız gerekebilir (bağırmaz şakayla karışık siz çalıştırın).
ben onu hallederim yani aslında iyi bir abi kardeşiz ama ders konularında zorlanıyoruz maalesef
neyse evet pişman olucak ama bunu yüzüne vurmak o soruları geri getirmeyecek maalesef
üzüntüsünü gidericektir zamanla

Aware

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

sözeli çok rahat yaptığını söyledi belki sözelden bişey olabilir ama matematik olmadan hayatta bişey olmuyor maalesef
nasibi neyse o olsun bir abi olarak ne yapcağımı şaşırıdm
Umarım iyi yapmıştır sözeli morali çok bozulmaz en azından.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
Hocam soruları görmeden konuşmayın bence, kardeşim girdi. Gayet çalışkan ancak matematiğin çok zor olduğunu ve MEB'in örnek soruları ile uyuşmadığını söyledi.
Örnek sorular,denemeler zaten sınav kadar olamaz.Deneme de yüksek yapıyo olabilir ama LGS'de bu puan düşüyor.

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
evet çok zeki arkadaşlarınında öyle dediğini söyledi ve kardeşim dürüstür yalan söylemez onu tanıyorum.
zekilerde yapamıyorsa ki kardeşim onlara göre çok alt seviye
yani demekki bişeyler var sorulara bakıcağm birazdan

Aware

80+ Silver

Conqureor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Aras Yılmaz
Umarım iyi yapmıştır sözeli morali çok bozulmaz en azından.
inşallah öyle olur bi abi olarak onu daha fazla üzmek istemiyorum biraz dinlenicek sonra onla ders işlerini halletmeye çalışağım bakalm

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,018
İsim
Tayfun Yılmaz
O kötü tiplemeleri görünce olur tuvalet duman altı oluyor bazen üstü kokmaya başladıkça anlar ne yaptığını.
Bir arkadaşım vardı meslek lisesine gitmek istiyordu,o yüzden sınava çalışmadı.Gitti ve pişman da değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,801
Üyeler
166,835
Son üye
Ercümentciddençözer
Top Bottom