üstüne nasıl gitmiyim ben onu çok uyardım çalış çalış diye şimdi pişman olcakÇalışanlar yapıyor onlar nasıl yapıyor? 20/20 beklemiyorum çalışan bir öğrenciyse 10 üstü net getirmeli değil mi? O ünlüler her şeyi çokn biliyolar boşver onları
Kardeşin yapamadıysa boş bırakması daha iyi olmuş daha çok netlerini düşürecekti . Boşver üstüne gitme online dersle bir cacık olmuyor zaten
b yaptım dediA şıkkı onun cevabı
Sizin çalıştırmanız lazım belli ki çalışma programı vs yok yardımcı olun kardeşinize en azından önümüzdeki sene.üstüne nasıl gitmiyim ben onu çok uyardım çalış çalış diye şimdi pişman olcak
evet matı berbat kesin yapamazdı ama boş bıraktığını söyledi ve çalışmadığı içinde bunun olcağını biliyordum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
b yaptım dedi
Çalışsaydı yapardı mı? Bu ne biçim bir düşünce?! Matematik potansiyeli yoksa çalışsa da yapamaz.Üstüne gitme kardeşinin,matematik potansiyeli yok demek ki.Çalışsaydı yapardı. Kimse bahane üretmesin. Ben normal derslerimde çok kötü bir insanım ama LGS ye girdiğim zaman sabah akşam çalıştım 435 puanlada güzel bir liseye girdim o yüzden bunlar bahane sadece.
Allah affetsin güldüm bak. Çalışmadıysa onun sorunu kendisi düşünsün.üstüne nasıl gitmiyim ben onu çok uyardım çalış çalış diye şimdi pişman olcak
evet matı berbat kesin yapamazdı ama boş bıraktığını söyledi ve çalışmadığı içinde bunun olcağını biliyordum zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
b yaptım dedi
matı hiç yok maalesef sözelci olmak istiyor zatenÇalışsaydı yapardı mı? Bu ne biçim bir düşünce?! Matematik potansiyeli yoksa çalışsa da yapamaz.Üstüne gitme kardeşinin,matematik potansiyeli yok demek ki.
gülüncek bi durumda zaten gülebilirsinAllah affetsin güldüm bak. Çalışmadıysa onun sorunu kendisi düşünsün.
Tamam işte.Çalışsa da yapamaz o yüzden matematiği.Ama yine de tamamiyle sayısalı bıraksın demiyorum.Yine de matematiğe çalışması gerek.matı hiç yok maalesef sözelci olmak istiyor zaten
çalışma programı vardı ve hocaları cok destek oldu okula gitti uğraştı ama ekstra hiç ders çalışmadı uyardım mata birlikte çalışalım dedim ben hallederim yaparım gibisinden şeyler söyledi maalesef lisesi çöp olcak böyle giderseSizin çalıştırmanız lazım belli ki çalışma programı vs yok yardımcı olun kardeşinize en azından önümüzdeki sene.
Ona kalırsa zaten çalışmaz dostum gelecek sene sen çalıştıktan sonra kardeşinin yerinede çalışırmış gibi ona nasıl çalışması gerektiğini öğretin .çalışma programı vardı ve hocaları cok destek oldu okula gitti uğraştı ama ekstra hiç ders çalışmadı uyardım mata birlikte çalışalım dedim ben hallederim yaparım gibisinden şeyler söyledi maalesef lisesi çöp olcak böyle giderse
Benim bir arkadaşım da böyleydi matematik hep berbat yapardı denemeye girdik bir baktım benden iyi yapmış bende 30 kişilik snıfta 21.oldum ulan nasıl diyorum nasıl? 72 net yapmışım nasıl 21.olurum diyorum . Tüm sınıfların ortalamasına bakıyorum bizim sınıf %30 farkla tüm sınıfları geçmiş acaba nasıl diyorum . Meğersem herkes kopya çekmiş hoca da beni ağlatmıştı nasıl yaparsın diyeÇalışsaydı yapardı mı? Bu ne biçim bir düşünce?! Matematik potansiyeli yoksa çalışsa da yapamaz.Üstüne gitme kardeşinin,matematik potansiyeli yok demek ki.
kardeşim uzun soru görünce yapamayacağını sanıyor ve bu sınavda hepsi öyleydi sorular yayınlanmış ders grubunda gördümSınav kolay kolay o kadar zor olamaz. Kardeşin zor sorular görüp heyecanlanmıştır, heyecanlandıkça zorlanıp kilitlenmiştir muhtemelen. Sınav zorluğunu bilmesem de en azından 3-5 kolay soru vardır diye düşünüyorum. Ona heyecanını kontrol etmeyi öğrenmesinde yardımcı olacak birisine ihtiyacı olabilir.