Arama sonuçları: *

• Users: DefKot
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. DefKot

Tekstil teknolojisi bölümü okunurmu ?

Evet ticaret ile uğraştığım için ortam olsun şehre gelen yeni genç çevreye de ihtiyacım olduğu için okuycam
  2. DefKot

Tekstil teknolojisi bölümü okunurmu ?

Bu bölüm gelmiş hiç okuyan ya da yakın çevresinde okuyan biri varmı iyi mi? sizce
  3. DefKot

TYT Kitap Önerileri/Tavsiyeleri

Hocam AYT için pek bir bilgim yok ama TYT için sınav yayınlarına göz atabilirsiniz, sadece paragraf soruları için ise palme yayınlarının TYT paragraf soru kitabı var ona da bir bakabilirsiniz. (Eğer paragraf için palme yayınları tercih ederseniz soru bankalarının kapakları birbirine çok...
  4. DefKot

Bilgi Evlerindeki kurslar da yaş sınırı varmı ?

5 yıl önce falan bilgi evinde gitar kursuna gidiyordum hocam ile de aram iyiydi, iyi öğretiyordu gitarı. Ama şimdi geldim 17-18 yaşına eğer o hocam hala duruyorsa bilgi evine yazılabilirmiyim ? Sadece gitar kursu için ?
  5. DefKot

Fenerbahçe üniversitesinde kafeterya yok mu

Bruma ya boşuna para verince kafeterya yaptırmaya para kalmadı, idare edin
  6. DefKot

Açık liseye geçtim ama sınıf listesinde adım duruyor

Cuma günü halk eğitime gidip açık liseye geçmek istediğimi söyledim forum doldurduk sonra internetden ders seçimi yaptım bir kaç kitap alıp eve döndüm. E okula giriş yapamıyorum ama adım sınıf listesinde duruyormuş
  7. DefKot

10.sınıf tavsiye var midır hocam .d

Derslerine iyi çalış, kavga etme, hocalarınla aranı iyi tut
  8. DefKot

Açık Lise 8 dönem şartını yerine getirmemenin bir yolu yok mu ?

Ben şuan 11. Sınıfa geçtim normal de 12. Sınıf olmam gerekiyor du gitim sınıfta kaldım üniversitesiteye 1 yıl erken gitme şansım yokmu ? 170 krediyi erkenden toplasam dersleri geçsem 8 dönem zorunluluğuna takılıyorum
  9. DefKot

İnsanlar mı boş özgüvenli yoksa benim mi kafam çalışmıyor ?

@Kürşat Kütükçü @Harley Quinn❖ Yapmayın etmeyin benim için kavga etmeyin
  10. DefKot

Matematik de anlamadığın konunun testini nasıl çözceksin ?
  11. DefKot

Ulan bu gün aile içinde oturduk muhabbet ediyoruz biri çıktı dediki gençler sizin hayaleriniz neden bu kadar düşük biraz üstüne gitseniz hukuk, sağlık, mühendislik bile okursunuz dedi ben yok ya nerde bizde o kafa sınıfı zar zor geçtik derken yanımdaki daha söyleneni tam anlayamayan, sınıfta...
  12. DefKot

Bilgisayar mühendisliği için hangi tür liseye gitmeliyim?

Burda konuşulcak fikir alıncak bir konu değil daha bilgi sahibi birisi ile konuş, rehber hocan da sana yardımcı olur başkaları ile de konuş Saçma sapan yok geleceği olan bir meslek seç yok okumak boş gibi yorumlara da aldanma
  13. DefKot

Sınıfta kalırmıyım? 9.sınıf

Dalgamı geçiyon ? Küfür mü ediyon ? (KALMASIN)
  14. DefKot

Okulda Çanta Ve Üst Araması

Arasa nolur aramasa nolur Aramalarda zaten hiçbir şey bulamıyorlar genelde çok nadirdir bir şey yakalatan aramaya başladıkları 10 dk içinde haberi geliyor zaten
  15. DefKot

Sizce hangi bölüm şuanda mantıklı?

Milletin ağzında hep klasik "Abi bu yazılımda çok para var yaa geleceğin mesleği" derler herkesi oraya yönlendirirler aslında yanlış uygun meslek yok sana uygun meslek vardır Tavsiyen ne diye sorarsan benim sana tavsiyem yazılım yazılımda çok para var geleceğin mesleği
  16. DefKot

Okulunuzdan Memnunmusunuz

Memlunum memlunum da biz meslek sınıfıyız biraz ön yargılı davranıyorlar İnsanmıyız eşekmiyiz beli değil
  17. DefKot

8tane sorumluluk sınavım var sınıfta kalırmıyım

Bildiğim kadarıyla hayır kalmasın ama o sorumluk sınavlarını verene kadar mezun olamasın
Top Bottom