Neler Yeni

Okulda Çanta Ve Üst Araması

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
Merhaba dostlar, 9.sınıfım okulumda arada çanta aramaları vb. Yapılıyor cuma günü çanta aramasının ardından üst araması yaptılar bende hocalara arama kararı olmadan üstümü aratmayacağımı belirttim ve üstümü arattırmadım(üstümde anahtar ve paradan başka bir şey bulunmuyordu) resmiyette böyle bir hakkım varmı? Doğrumu yapmışım? Teşekkürler.

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Hocalarda polis kesilmiş. İyi mi? Şaka bir yana arama izni olmadan arayamazlar, hakları yok.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Sen onu deyince nasıl aramadılar ya, onlar ki; heybetli hakanların hakanı sultanların sultanı okulun hükümdarı öğrencilerin amiri Yavuz Sultan Selim'in pusatı HOCA EFENDİ HAZRETLERİDİR!
Üzerinde bir şey bulunmuyorsa arattır yoksa bu Efendi hazretleri seninle uğraşır 50 yaşındılar ama hala 15 16 yaşında ki adamlarla uğraşmaktan çekinmezler vesselam

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arama izinleri sadece sizden şüphelenirlerse, sigara kokusu alırlarsa, hırsızlık olayı olursa var. Onun dışında üst arama hakları yok

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Hocalarda polis kesilmiş. İyi mi? Şaka bir yana arama izni olmadan arayamazlar, hakları yok.
Zaten bu yüzden çoğu devlet okulunda okul polisi bulunuyor. Hakları olması için.
Arama izinleri sadece sizden şüphelenirlerse, sigara kokusu alırlarsa, hırsızlık olayı olursa var. Onun dışında üst arama hakları yok
Derse giren öğretmen (okul aile birliği kararıyla telefonlar ders saatlerinde yasaklanmışsa) bir öğrencide telefon olduğundan şüphelenmişse ve öğrenci durumu inkar ediyorsa öğretmen çoğunlukla durumu bildirir ve sınıfta arama yapılır. Duruma göre.

Mesela benim saatim ve kulaklığım çalınmıştı, hocaya falan söyledim (dersin başındayken dibimdeydi diye) tam arama falan yapacaklardı o sırada durup dururken çantamda aynı noktada saat ve kulaklığım belirdi :D
O dızcıyı hala arıyorum..

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Merhaba dostlar, 9.sınıfım okulumda arada çanta aramaları vb. Yapılıyor cuma günü çanta aramasının ardından üst araması yaptılar bende hocalara arama kararı olmadan üstümü aratmayacağımı belirttim ve üstümü arattırmadım(üstümde anahtar ve paradan başka bir şey bulunmuyordu) resmiyette böyle bir hakkım varmı? Doğrumu yapmışım? Teşekkürler.
Arasa nolur aramasa nolur
Aramalarda zaten hiçbir şey bulamıyorlar genelde çok nadirdir bir şey yakalatan aramaya başladıkları 10 dk içinde haberi geliyor zaten

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
İyi cesaret edip demişsin var hakkın

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
bizdede durum öyle ama bizimkiler genelde doğru düzgün arama yapamıyor geçen gün çantamda bıçak kalmıştı bulamadılar (önceki gün balığa gitmiştim ondan kalma, çıkarmayı unutmuşum😅)
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi cesaret edip demişsin var hakkın
ama bazı okullarda okula tlf filan getirmek yasak eğer şüpheleniliyorsa bildiğim kadarıyla arma hakları var

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
bizdede durum öyle ama bizimkiler genelde doğru düzgün arama yapamıyor geçen gün çantamda bıçak kalmıştı bulamadılar (önceki gün balığa gitmiştim ondan kalma, çıkarmayı unutmuşum😅)

ama bazı okullarda okula tlf filan getirmek yasak eğer şüpheleniliyorsa bildiğim kadarıyla arma hakları var
Olabilir doğrudur

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Zaten bu yüzden çoğu devlet okulunda okul polisi bulunuyor. Hakları olması için.
Hocam okullarda polislerin olması da üzücü tabii ki. Öğrenciler rahat dursa aslında polise de gerek kalmayacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İdris Kerem ALEMDAR
İlgilendiği Kategoriler
Araç,Teknoloji,Sosyal Medya
Instagram
idriskeremalemdar
Steam
https://steamcommunity.com/id/roxantares/
Discord
! R Ø X Y И#8996
Arasa nolur aramasa nolur
Aramalarda zaten hiçbir şey bulamıyorlar genelde çok nadirdir bir şey yakalatan aramaya başladıkları 10 dk içinde haberi geliyor zaten
Yan sinifta bi kizin telefonu clmis derste edebiyatcida baska telefonu olan varmi diye sorunca baya telefon gecmis eline sonra arama yapmislar 36 kisilik siniftan 29 tane telefonmu ne cikmis son dersten once bizede haber uctu bizimkiler telefonsigara vb. 12. siniflara verdiler okul basladigindan beri 2.kez oldu

Sen onu deyince nasıl aramadılar ya, onlar ki; heybetli hakanların hakanı sultanların sultanı okulun hükümdarı öğrencilerin amiri Yavuz Sultan Selim'in pusatı HOCA EFENDİ HAZRETLERİDİR!
Üzerinde bir şey bulunmuyorsa arattır yoksa bu Efendi hazretleri seninle uğraşır 50 yaşındılar ama hala 15 16 yaşında ki adamlarla uğraşmaktan çekinmezler vesselam
Ogretmenlik tam bir ego tatmin meslegi change my mind 😊

bizim okulda su sekilde telefon isi siniflarda dolaplar var dolaplara koyuluyor son ders aciliyor herkes alip gidiyor

Derse giren öğretmen (okul aile birliği kararıyla telefonlar ders saatlerinde yasaklanmışsa) bir öğrencide telefon olduğundan şüphelenmişse ve öğrenci durumu inkar ediyorsa öğretmen çoğunlukla durumu bildirir ve sınıfta arama yapılır. Duruma göre.

Mesela benim saatim ve kulaklığım çalınmıştı, hocaya falan söyledim (dersin başındayken dibimdeydi diye) tam arama falan yapacaklardı o sırada durup dururken çantamda aynı noktada saat ve kulaklığım belirdi :D
O dızcıyı hala arıyorum..
hocam bu polis olayini ilk defa sizden duydum cok sacma ogrenciler gereksizce asiri stres olurlar

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,716
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom