Neler Yeni

Fenerbahçe üniversitesinde kafeterya yok mu

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Baki Değirmenci
Arkadaşlar fenerbahçe üniversitesinde okuyan kişiler yazarsa sevinirim.
Geçen sene 0. Katta olan kafeterya geçen senenin sonunda tadilat diye yıkılmıştı. Bu sene 0. Katta herhangi bi kafeterya yok acaba ben mi bulamıyorum yoksa hala yapılmadı mı

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Geçen sene 0. Katta olan kafeterya geçen senenin sonunda tadilat diye yıkılmıştı. Bu sene 0. Katta herhangi bi kafeterya yok acaba ben mi bulamıyorum yoksa hala yapılmadı mı
Hocam kampüste hiç mi tanıdığınız biri yok sorun birine

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Baki Değirmenci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gördüğünüz ilk canlı varlığa sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız.
he orda sormuşum he burdan yani arkadaslarımla birlikte baktık ve bulamadık ve suan okulda değiliz. Burdan sorup okulda olanlar varsa cevaplayabilirler yani ne bu tavırlar anlamadım

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,584
İsim
Dontaçhi kâfi.
Dedeme yazar..
Mesaj otomatik birleştirildi:

he orda sormuşum he burdan yani arkadaslarımla birlikte baktık ve bulamadık ve suan okulda değiliz. Burdan sorup okulda olanlar varsa cevaplayabilirler yani ne bu tavırlar anlamadım
He orda sormuşum he burda derken? Forum FB Üni. Öğrencilerinden oluşuyor da bizim mi haberimiz yok? Gittiğin zaman sorarsan daha net ve iyi bir cevap alırsın dedim hiçbir tavır içerisinde değilim. Sadece konu açmak yerine üniversite içinde herhangi birine sorabilirsiniz.

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
DefKot
Bruma ya boşuna para verince kafeterya yaptırmaya para kalmadı, idare edin

Bakiki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Baki Değirmenci
Dedeme yazar..
Mesaj otomatik birleştirildi:

He orda sormuşum he burda derken? Forum FB Üni. Öğrencilerinden oluşuyor da bizim mi haberimiz yok? Gittiğin zaman sorarsan daha net ve iyi bir cevap alırsın dedim hiçbir tavır içerisinde değilim. Sadece konu açmak yerine üniversite içinde herhangi birine sorabilirsiniz.
Forum fbü üni öğrencilerinden oluşmuyor tabii ki ama demişim ki konuyu açarken "fbüde okuyanlar cevaplara sevinirim". Yani dalga geçer gibi etrafındaki herhangi canlı birine sor demen gayet de tavırlı bi cevap. Üniversiteden arkadaslarıma ve tanıdıklarıma zaten sordugumu söyledim. Eğer burda fbü lü olup bilen varsa cevap almwk istedim sadexe

Top Bottom