Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

Oto tamir, marangoz, elektrik, su, sıva vs. Para için üniye gidilmez.
  2. DeveloperRedneck

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

En çok kazandıran bölüm yksye girmemek. Git para varsa ticaretle uğraş yoksa el işçiliği öğren, sağlam kazanıyorlar.
  3. DeveloperRedneck

DEVLET ÜNİVERSİTELERİNDE BİR DÖNEM SONA ERDİ!

Ayrı puanlandırılıyor sonuçta 1. öğretim 2. öğretimden hep daha düşük sıralamayla alıyor. 2. öğretimdeki eleman 2. öğretim kapandı hadi 1'i tercih edeyim diyemez zaten
  4. DeveloperRedneck

Yks mezuna kalınca obp mevzusu

googlelayarak öğrenebileceğiniz bir şey muhtemelen benim zamanımda tercih yapıp, geldiğin yere kayıt yapmayınca %50 kırılıyordu, tercih yapmayınca veya gelmeyince sıkıntı yoktu diye hatırlıyorum
  5. DeveloperRedneck

SINIFTA KALIYORUM LÜTFEN CEVAP VERİN

kimse kolay olacağının teminatını vermedi, yakılarınla konuş ve vakit geçir, bu düşüncelerden sıyrılmanın etkili yollarından biri
  6. DeveloperRedneck

okuyup ne yapacağını şaşıran milyonlar var, üniversite tek çare değil (diploma isteyen meslekler dışında)
  7. DeveloperRedneck

hayat bitmedi reis daha 15 yaşındasın en kötü ihtimalle bir işte çalışmaya başlarsın şu an el işi meslekler çok para ediyor, öğrenebilirsen güzel para kazanırsın, hala istiyor olursan boş vaktinde gene yazılım çalışırsın diploma şart değil
  8. DeveloperRedneck

Böyle ders çalışmak verimli olur mu

Kaçta uyanırsanız uyanın bana uyanır uyanmak yemek yemek bana mantıklı gelmiyor, hele de o saatte. Hem biraz açken daha iyi çalışma ihtimalin olur. Bir de şakkadanak 7 saat aralıksız bilgi yüklemek de mantıklı gelmedi. Beynin dinlenmesi, bilgiler arasında bağlantı kurması ve özümsemesi gerekiyor.
  9. DeveloperRedneck

Kendime bir program oluşturmak istiyorum?

maalesef işler sandığınız gibi ilerlemiyor, programa uymayacağınızı garanti edebilirim, çünkü insansınız Ben de ekran süresi çok birisiyim, güncel olarak azaltmaya çalışıyorum ama yerine iyi alışkanlıklar eklemezseniz başarısız olacağınızın garantisini verebilirim Ve bu sürecin yavaş yavaş...
  10. DeveloperRedneck

Melekler seni bana yazmis

bro öyle bi yeteneğin varsa donanım arşivi forumda ne işin var, sırf bunu yazmak için mi hesap açtın 15 saat çalışmaya çerez demeni ciddiye almak imkansız :ROFLMAO:
  11. DeveloperRedneck

Saygı kelimesi ile konuşma sınavım var ne yapmalıyım

Metin hazırla, birkaç defa oku, ses kaydı al, ses kaydını dinle sonra da ezberden konuşmaya çalış sırasıyla.
  12. DeveloperRedneck

Üni not düzeltilmesi

Dekanlıkla falan güncelleyebiliyorlar son tarihten sonra kendisi değiştiremiyor. Biraz daha bekle yaz olmazsa
  13. DeveloperRedneck

üni geçme notu (üni okuyanlar bakabilirmisiniz)

Çan olmazsa veya hoca geçme notunu düşürmezse 50-60 şartlı oluyor sanırım bizim okulda.
  14. DeveloperRedneck

OBP cidden bu kadar düşürüyor mu?

Yüksek sıralamalarda geriye çeker oradaki çoğu insan 90-95 ort olduğu için
  15. DeveloperRedneck

Hocayı şikayet etmek

müdür/rektör sallamıyoras -> cimer
  16. DeveloperRedneck

Bu kitabı alan var mı? Alan varsa memnun musunuz?

Ben yksye girerken Bizim Hocalar Kimya'dan dinlemiştim sayesinde her şey çok daha kolaydı ondan sonra. Şu an nasıldır bilmiyorum ama benim için en iyi kimyacıydı youtubeda
  17. DeveloperRedneck

YKS 2 Ay Kala İstediğim Sıralama Gelir Mi?

Deneyip göreceksin valla benim de netler leşti son 1 ay toparladım biraz 80k yaptım, 2020 sınavı bu arada.
  18. DeveloperRedneck

OBP puanının kırılması ve yenilenmesi hakkında

Tercih sonucunda herhangi bir yer kazanılmışsa, kayıt yaptırılmasına gerek yok kazanmak yeterli, bir sonraki sene yks sınavında obp'nin yarısı kırılır. İkinci sene ise obp kırılma durumu kalkar.
Top Bottom