müdür/rektör sallamıyoras -> cimerhocamız bizi ölümle tehtid ediyor
iddalara göre birine şiddet bile uygulamış artık bıktım hocayı şikayet etmek istiyorum ne yapabilirim?
şuan okulda işler nasıl ilerliyor bilmiyorum ama önce olayı aklı başında bir büyüğüne anlat yardım iste okul idaresi ile konuşacaktırhocamız bizi ölümle tehtid ediyor
iddalara göre birine şiddet bile uygulamış artık bıktım hocayı şikayet etmek istiyorum ne yapabilirim?
Ben öğretmenim kardeşim. Kaçıncı sınıfsın. Problemin ne olduğunu bizlere anlatir mısın çok özel değilsehocamız bizi ölümle tehtid ediyor
bizi ölüm ile tehtid ediyor molaya çıkışa izin vermiyor bizi tehtid ediyor sınıfça şikayet etmeyi düşünüyoruz 2 yıldır çileyi çekiyoruzBen öğretmenim kardeşim. Kaçıncı sınıfsın. Problemin ne olduğunu bizlere anlatir mısın çok özel değilse
Ölümle tehdit etmesinin sebebi nedir? Ne molası bubizi ölüm ile tehtid ediyor molaya çıkışa izin vermiyor bizi tehtid ediyor sınıfça şikayet etmeyi düşünüyoruz 2 yıldır çileyi çekiyoruz
Öyle bir dünya yok. Kimse kimseyi tehdit edemez. Birde ölümle tehdit ediyor. Şiddette uygulamış. İki sene fazla dayanmışsınız. Bu zamana kadar şikayet etmediğiniz hata.hocamız bizi ölümle tehtid ediyor
zaten şikayet ettimÖyle bir dünya yok. Kimse kimseyi tehdit edemez. Birde ölümle tehdit ediyor. Şiddette uygulamış. İki sene fazla dayanmışsınız. Bu zamana kadar şikayet etmediğiniz hata.
İdareye bildirdiniz mı?sınıf konuştuğu için bizi tehtid ediyor lavaboya ve kantine gitmemize izin vermiyor
hocam okulda gizlice kayıt alın bu kaydı müdüre atın her zaman herşeyin yedeğini bulundurunhocamız bizi ölümle tehtid ediyor