Spectre_zz
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkcası kendim için yapmayacağım her iş bana aşağılayıcı geliyor, okuyunca çok egoistmişim gibi gelebilir fakat alçak gönüllü insanlara yardım etmeyi seven ve insanları mutlu oluşundan mutlu olan birisiyim.Ama iş kariyer olunca başkaPara için yapma sevdiğin mesleği olmak istediğin mesleği yap(METİN COK UZUNDU OKUMAYA ÜŞENDİM)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kisaca ben mühendis olucam yok doktor olucam gibi cümleler bana komik ve aşağılayıcı geliyor bu yüzden ne okusam memnun olmayacağım zaten bir tek pilotajda pilot oldum demekten gurur duyarım o da zaten çok yüksek kazanamam bu obp ile
ticarete ilgim çok şu an bile para kazandım ondanPara için okumaya gerek yok. Ticarete gir milyonlar kazan en mantıklısı. İlla para için okuyacağım diyorsan diş hekimliği.
anladım kral sağ olasınKontrol ve Otomasyon Müh.
Uçak Müh.
Matematik Müh.
Tıp (Garanti en kötü bugünün şartlarında 130.000tl-4.000 dolar) + Klinik açıp milyonlar kazanan çok. Örn yakın bir ablam kadın doğum kliniği var 3 milyondan aşağı kazanmıyor aylık. 10-15 dakika süren muayene 5000tl. (En basit örnek). Plastikçileri, cildiyecileri sen hesapla.
Pilotaj (Riskli ama yüksek maaş)
Mühendisliklerde İTÜ ya da YTÜ harici okumanı önermem. BOUN da yok zaten bu bölümler.