Neler Yeni

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

Spectre_zz

80+ Bronze
Para için yapma sevdiğin mesleği olmak istediğin mesleği yap(METİN COK UZUNDU OKUMAYA ÜŞENDİM)
Açıkcası kendim için yapmayacağım her iş bana aşağılayıcı geliyor, okuyunca çok egoistmişim gibi gelebilir fakat alçak gönüllü insanlara yardım etmeyi seven ve insanları mutlu oluşundan mutlu olan birisiyim.Ama iş kariyer olunca başka
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kisaca ben mühendis olucam yok doktor olucam gibi cümleler bana komik ve aşağılayıcı geliyor bu yüzden ne okusam memnun olmayacağım zaten bir tek pilotajda pilot oldum demekten gurur duyarım o da zaten çok yüksek kazanamam bu obp ile

Para için okumaya gerek yok. Ticarete gir milyonlar kazan en mantıklısı. İlla para için okuyacağım diyorsan diş hekimliği.
ticarete ilgim çok şu an bile para kazandım ondan

Kontrol ve Otomasyon Müh.
Uçak Müh.
Matematik Müh.
Tıp (Garanti en kötü bugünün şartlarında 130.000tl-4.000 dolar) + Klinik açıp milyonlar kazanan çok. Örn yakın bir ablam kadın doğum kliniği var 3 milyondan aşağı kazanmıyor aylık. 10-15 dakika süren muayene 5000tl. (En basit örnek). Plastikçileri, cildiyecileri sen hesapla.
Pilotaj (Riskli ama yüksek maaş)
Mühendisliklerde İTÜ ya da YTÜ harici okumanı önermem. BOUN da yok zaten bu bölümler.
anladım kral sağ olasın

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Yılmaz
arkadaşlar yksye hazırlanıyorum ve deli gibi çalışıyorum açıkcası ne yapsam zaten pek memnun olarak yapacagımı düşünmüyorum o yüzden en çok kendimi geliştirip güzel para kazanabiliceğim bölüm ve ünileri yazar mısınız lütfen. Bölüm konusunda kafam karışık 2 arkadaşım itüde gemi mühendisliği okuyor ve şu an çok sıkıcı geçiyormuş ben de gemi istiyordum fakat gemide 6 ay geçirmek falan istemiyorum anca gemi inşaatı olabilir, gönlüm itüde açıkcası. Bilgisayar mühendisliği bana uygun teknolojiyle çocukluğumdan beri iç içeyim biraz kodalama deneyimim de olmuştu zevk alıyorum fakat sıralaması çok yüksek giremem yani en azından istanbulda bi mühendislik tavsiyesi yapar mısınız?
Yapay zekaya yönelik bölümler şuan daha önemli hem yurtiçinde hemde yurtdışında getirisi de oldukça yüksek

breadvlll

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yusuf Yılmaz
Devletimiz bunun için çaba göstermiyor o yüzden olanlarda özelde ve büyük miktarda para talep ediyorlar

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
En çok kazandıran bölüm yksye girmemek. Git para varsa ticaretle uğraş yoksa el işçiliği öğren, sağlam kazanıyorlar.

Spectre_zz

80+ Bronze
En çok kazandıran bölüm yksye girmemek. Git para varsa ticaretle uğraş yoksa el işçiliği öğren, sağlam kazanıyorlar.
el işçiliği ne mesela kral

ya zaten yksye bu kadar emek verdim her türlü gidicem üniye ailemin çenesini çekmem bi daha ben kesin giricem de girdikten sonra bitirip bitirmemek bana kalmış ama kanıtlamam lazım yoksa hayatım boyunca yüzüme vurulacak

kjazandıktan sonra belki yönelebilirim ya da bölümü bitirince vs.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
Para için okumaya gerek yok. Ticarete gir milyonlar kazan en mantıklısı. İlla para için okuyacağım diyorsan diş hekimliği.
Herkes ticaretten milyonlar kazansaydı kimse boşa okumakla uğraşmazdı. Sizin gördüğünüz 100 kişiden 1 kişi. Büyük sermayen olcak, aileden gelecek, arkan olacak, sağlamın olacak. Binlerce batan, borcu olan insan örneğini kimse görmüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom