Arama sonuçları: *

• Users: Elmeryy
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. Elmeryy

TYT Mat sıfırdan bıyıklı matematik ile çalışılır mı

eyvallah ustam sağolasın
  2. Elmeryy

3d tyt var eyüp b nin nası bi sistemi var bilmiyorum 3d tyt soru bankası kaynak olarak yeter mi eyüp b için yoksa eyüp b kamp gibi bir şey yapıyor mu
  3. Elmeryy

şimdi kitabını aldım 10 günde temel atmanın nasıldır iyi midir? 10 günü bitirince yine aynı hocanın 55 günlük kampı mı tercih edilmeli yoksa başka kaynak var mı önreceğiniz
  4. Elmeryy

Raporluyken tatilden sonra sınav olur muyum

valla bizde her sınav için ekstra bir gün belirliyorlar girmeyen herkes o gün sınavını oluyor kimse de niye girmedin demiyor
  5. Elmeryy

Raporluyken tatilden sonra sınav olur muyum

mazeretin varsa yapmak zorunda çoğu okul zaten mazeretin olmasa da telafi sınavı yapıyor sizde yok mu
  6. Elmeryy

Dil öğrenme uygulamalari

bir program önerisinde bulunamayacağım ama sana yine de işine yarayacak bir şey söyleyeyim ingilizceyi akıcı anlamak konuşmak yazmak için en iyi yol maruz kalmak, telefonunuzu ingilizce yapın bilgisayarınızı ingilizce yazın film dizileri altyazı izleyin tiktok instagram gibi yerlerde ingilizce...
  7. Elmeryy

Dışarda ders çalışmak iyi olur mu?

benim odam evdeki diğer odalara göre kışın soğuk oluyor neredeyse dışarısıyla aynı baya soğuk yani oyuna bile konsantre olamıyorum o yüzden odaklanabileceğini düşünmüyorum bi de montun içinde evde ettiğin kadar rahat edemezsin
  8. Elmeryy

Dışarda ders çalışmak iyi olur mu?

bence bu soğukta çevredeki dikkat dağıtıcı onca etmenle beraber saçma bir fikir
  9. Elmeryy

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

usta yok mu arada hiç 3-5 senin kafada adam illaki vardır olmadı sınıfını değiştirirsin kendini soyutlayarakta geçmez 4 yıl
  10. Elmeryy

İstemediğim liseye gittiğim için depresyondayım.

bir iki seneye onlar gibi olursun kafan rahat olur merak etme
  11. Elmeryy

Okulumdaki öğrenciler çok kötü davranıyor ne yapayım?

daha 2.gün bunları söylemek için çok erken bende ilk başta böyleydim sigara içen birini gördüm tuvalette hemen hocalara falan söyleyip anneme babama anlatmıştım ne kadar kötü diye sonra bende onlardan biri oldum yakında sende onlardan biri olursun herkes sonunda korkmak istediği insana dönüşür...
  12. Elmeryy

14 Yaşında 3 Ayda Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

dili tanıyıp aşina olmak için en iyi yöntemde hayatına sokman. örneğin oyunları ingilizce oyna telefonun bilgisayarın ingilizce olsun dublaj dizi film izleme. ingilizce çizgi filmler ile başlayabilirsin bu dediklerime çünkü çok daha yavaşa ve anlaşılabilir oluyor çizgi filmler.
  13. Elmeryy

14 Yaşında 3 Ayda Nasıl İngilizce Öğrenebilirim ?

3 ayda çok zor sadece okuduklarını yarım yamalak anlayabilirsin. he eğer konuşmak istiyorsan ve konuşulanı anlamak istiyorsan o daha da zor çünkü sokak dili yazılandan ve öğretilenden çok daha farklı ilk başlarda aşina değilsen konuşursun ama konuşulan çoğu şeyi anlamazsın. yani 3 ay gece gündüz...
  14. Elmeryy

Münazara için destek lazım :)

ikisi de lazımdır sadece bilgiyle savaş kazanamazsın ama sadece kılıçla kazanabilirsin kılıç bilgiye muhtaç değildir ama savaşta bilgi kılıca muhtaçtır
  15. Elmeryy

Liseyi açığa almak

konuşursam çok umurlarında olmaz çok gittim yanlarına konuşmakta istemiyorum açıkçası onlarla
  16. Elmeryy

Liseyi açığa almak

hocam tamamen açığa geçmeyi istemiyorum okulu ne kadar sevmesemde başka sosyal bir hayatım yok malesef
  17. Elmeryy

Liseyi açığa almak

teşekkürler bi araştırırım bunu
  18. Elmeryy

Liseyi açığa almak

beyler 10.sınıftayım şuan 9 da edebiyattan sorumlu geçtim bu sene de kalıcam büyük ihtimal sorumluluk sınavlarını vermedim kalırsam sınıf tekrarı olacakmış galiba ben bu senenin ikinci dönemi açığa geçip düzeltsem 11 de tekrar okula başlasam oluyor mu böyle bir şey
  19. Elmeryy

Okuldan Kacarken Yakalandim

yani hocam hiç mi öğrenci olmadınız bir de sanki aile zoruyla değilde kendi isteğiyle gidiyor gibi konuşmuşsunuz
  20. Elmeryy

Okuldan Kacarken Yakalandim

hocam kusura bkmayında biraz boş yapmışsınız bu mesajda
Top Bottom