Neler Yeni

Liseyi açığa almak

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
beyler 10.sınıftayım şuan 9 da edebiyattan sorumlu geçtim bu sene de kalıcam büyük ihtimal sorumluluk sınavlarını vermedim kalırsam sınıf tekrarı olacakmış galiba ben bu senenin ikinci dönemi açığa geçip düzeltsem 11 de tekrar okula başlasam oluyor mu böyle bir şey

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Açıktan örgün eğitime geçince bir sene geriden başlıyorsun diye biliyorum. Emin değilim.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

alsldalk334

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Mertsoyanlı32
160 mı 170 mi ne puan var 2 sene önce mezun oldum en güzeli aga o puan oldumu mezunsun yılda 2-3 kere sınava gırıyordun oyle hatırlıyorum 10-12 ders seciyon hepsinden basarılı olursan 35 puan geliyordu sanrısam

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
160 mı 170 mi ne puan var 2 sene önce mezun oldum en güzeli aga o puan oldumu mezunsun yılda 2-3 kere sınava gırıyordun oyle hatırlıyorum 10-12 ders seciyon hepsinden basarılı olursan 35 puan geliyordu sanrısam
hocam tamamen açığa geçmeyi istemiyorum okulu ne kadar sevmesemde başka sosyal bir hayatım yok malesef

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
beyler 10.sınıftayım şuan 9 da edebiyattan sorumlu geçtim bu sene de kalıcam büyük ihtimal sorumluluk sınavlarını vermedim kalırsam sınıf tekrarı olacakmış galiba ben bu senenin ikinci dönemi açığa geçip düzeltsem 11 de tekrar okula başlasam oluyor mu böyle bir şey
Neden kendini hırpalıyorsun ki bir açığa geçeyim bir örgün eğitime geçeyim.
Sorumluluk sınavını 12.sınıfın sonuna kadar vermen gerekiyor ve bunu yaparsın herhalde. :D
Zaten tek seferde sorumluluk sınavına giriyorsun geçersen geçtin geçemezsen sonraki seneye kalıyor fakat 9 ve 10.sınıfta edebiyattan tekrar kalınca tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum.
Neden rehberlik hocanla veya müdür yardımcısı ile konuşmuyorsun?

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Neden kendini hırpalıyorsun ki bir açığa geçeyim bir örgün eğitime geçeyim.
Sorumluluk sınavını 12.sınıfın sonuna kadar vermen gerekiyor ve bunu yaparsın herhalde. :D
Zaten tek seferde sorumluluk sınavına giriyorsun geçersen geçtin geçemezsen sonraki seneye kalıyor fakat 9 ve 10.sınıfta edebiyattan tekrar kalınca tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum.
Neden rehberlik hocanla veya müdür yardımcısı ile konuşmuyorsun?
konuşursam çok umurlarında olmaz çok gittim yanlarına konuşmakta istemiyorum açıkçası onlarla

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mert Menteş
Ben açık lise mezunuyum 11 sınıfı bitirdikten sonra açığa geçtim normalde Anadoluda okuyordum.Örgün eğitim hayatımda sınıfın en tembeli oldum hep kılpayı ortalamayla geçtim benimle dalga geçenler oldu şu an hepsi rezil geleceği olmayan yerler okuyorlar bense Hukukta :) Profilimde sosyal medya hesabım var instadan bana ulaşabilirsin aklına bir şey takılırsa elimden geleni yapmaya çalışırım

Top Bottom