Neler Yeni

Okuldan Kacarken Yakalandim

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
disiplin yiyince ne oldu kanka anlatsana
çağırdılar konuştular fln sonra bana herhangi bişe söylenmedi belki vermemişte olabilr.
Hoca müdüre kağıt vermişti.
Kınamada almış olabilirim.
Ben okula yatmaya gidiyodum ondan pek bir bilgim yok :D

leqraw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
603
İsim
Abdur Rezzak
ya bide bi kiza obez falan demisler okulda kiz da gitmis mudure soylemis bu obez diyenler 5 gun uzaklastirma aldilar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya bide bi kiza obez falan demisler okulda kiz da gitmis mudure soylemis bu obez diyenler 5 gun uzaklastirma aldilar
boyle olaydan bile disipline gidiliyorsa okuldan kacinca her halukarda giderim

OnurCiftci26

80+ Bronze
Benim zamanlarımda ben de okuldan kaçıyordum ama bize kimse bir şey demiyordu istediğin saatte, istediğin derste gidebiliyordun. Yeni mi geldi bu okuldan kaçma yasakları?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Benim zamanlarımda ben de okuldan kaçıyordum ama bize kimse bir şey demiyordu istediğin saatte, istediğin derste gidebiliyordun. Yeni mi geldi bu okuldan kaçma yasakları?
Sizin okul umursamıyor olabilir :D
Öğrenci yoklamada yok yazılmadıysa okul öğrenciden sorumlu oluyor o sebeple çıkartmıyorlar. Başına bişey gelirse okul sıkıntıya girer.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy

OnurCiftci26

80+ Bronze
Sizin okul umursamıyor olabilir :D
Öğrenci yoklamada yok yazılmadıysa okul öğrenciden sorumlu oluyor o sebeple çıkartmıyorlar. Başına bişey gelirse okul sıkıntıya girer.
Umursuyordu hocam. Türkiye'nin en iyi ilk 10 meslek lisesinden biriydi yani kötü bir okul değildi. Yok yazılıyordun sadece başka bir şey olmuyordu.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Umursuyordu hocam. Türkiye'nin en iyi ilk 10 meslek lisesinden biriydi yani kötü bir okul değildi. Yok yazılıyordun sadece başka bir şey olmuyordu.
Mantıklı olan bu bence hocam. Öğrenci zaten sınıfta yoksa yok yazılıyor sorumluluk kalkıyor mantıken.
Çocuk istediği gibi çıksın karışmasınlar zaten yok yazılıyor. Ailesine haber vermeleri yeterli bence. Sınıfta kalmak istiyorsa da kendi bilir.

Top Bottom