Arama sonuçları: *

• Users: ErnGnc
  • In Eğitim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. ErnGnc

Kararsızım, Mezuna kalmak mı, DGS mi?

Bence 2 yıllık okuyup DGS'ye çalışıp 4 yıllık bir bölüme geçmeye uğraşacağına 1 sene daha otur YKS'ye çalış istediğin bölüme gir. Gerçekten 1 yıl boyunca çalışırsan seneye büyük ihtimalle iyi bir yeri kazanırsın. 2 yıllık bölümleri araştırıp sıralamana göre iyi olan bir 2 yıllık bölüme de...
  2. ErnGnc

YKS den 450 puan almak için ne kadar çalışmam lazım ??

Dur kardeşim bu ne hız. En son Hacettepe(sanırım) Makine Mühendisliği diyordun
  3. ErnGnc

YKS Kitapçığı alana göre değişir mi?

Ne çözersen puanın o bölümden hesaplanır. Sayısal ve EA Puanının hesaplanması için matematikten en az 0.5 net yapman gerekiyor(yanlış hatırlamıyorsam).
  4. ErnGnc

Liselerdeki kapalı spor salonu ne demek?

Açık havada değil anlamında kapalı spor salonu. Hep kapalı olsa neden öyle bir bina yapsınlar. Okul binası gibi bina içinde olan bir spor salonu. Stadyumlar gibi üstü açık değil.
  5. ErnGnc

SINAVLAR ERTELENDİ

Başkalarının davranışları ile yaşını eşleştirmek saçma bence. Biraz yaşını belli eder ama herkesin içinde bir çocuk yaşar ve onu alakasız zamanlarda dışa vurabilir mesela 23 yaşındaki birinin çocukluk özlemi ile gidip kaydıraklardan kayması gibi. Belki içindeki çocuğu veya çocukluğuna dair güzel...
  6. ErnGnc

SINAVLAR ERTELENDİ

Hedefler yüksek sanırım ben yazılılara genellikle geçecek kadar not alsam yeter gözüyle bakıyordum bu dönemde öyle olacak gibi ama bunun acısını 1.5 yıl sonra çekeceğim gibi. Ek olarak sence yarım dönemde 9./10. sınıf konularına az biraz göz gezdirip test çözebilecek kapasiteye gelme ihtimalim...
  7. ErnGnc

SINAVLAR ERTELENDİ

11. Sınıfım Matematik hocamız sadece trigonometri'den sorumlusunuz dediğimde rahatladım direkt zaten geriden toparlamaya çalışıyorum 4 ocak'ta sınavı analitik geometri de olsa soru çözmeye vaktim kalmayacaktı. Çok rahatlattı beni ama daha diğer derslere de çalışmam gerektiği geldi aklıma...
  8. ErnGnc

SINAVLAR ERTELENDİ

Sınav açıklaması yapan çoğu hocamız konularda kasım ayına göre yapacaklarını söyledi 1 kişi hariç. Almanca hocamız derslerine katılımın az olduğundan dolayı sinirlendi sanırım açık açık sınavı zor yapacağını söyledi. Yada şeyi belirtmiş olabilir sınavı normal yapacağım ama siz bu gidişle çok...
  9. ErnGnc

SINAVLAR ERTELENDİ

Büyük ihtimal olacak gibi. Bizim hocalarımız insaflı çıktığından sadece 1. sınav konularını yapacaklarını söylediler 16 kasımda yapacaklardı orada kaldıkları konu yerlerine kadar soracaklarını söylediler kasım ayında sınav yapan diğer okullarla aramızda haksızlık dengesizlik olmasın diye. Umarım...
  10. ErnGnc

Forumda Fen Liseli Var Mı?

Olsun mezun olabilmekte bir başarı. Bir tanıdığım mühendislik bölümünde 7. senesinde hala bitiremedi okuluda çok iyi bir okul değildi diye hatırlıyorum.
  11. ErnGnc

Aklıma şey geldi. Necmettin Erbakan'dı sanırım İTÜ'de yapılan en yüksek derece ile 3 yılda mezun olmuştu bir yerde duymuştum o efsane gerçek mi?
  12. ErnGnc

Keşke bende çalışmadan o kadar %'ye girebilseydim ortaokulda okul 1. oldum(belde okulu 30 kişi girdi sınava şansa 1. oldum) LGA puanım ile aynı dönem teşekkür almama rağmen ama %7,53 filandım o kadar olabilseydim şuan ildeki en iyi okulda olacaktım ama olsun her ne kadar ismi 1 satıra zor sığsa...
  13. ErnGnc

Başarı okul tipi ile değilde yüzdelik dilimi ile belirlenirse daha iyi olur. Örnek olarak benim bölgemde %7 ile alan fen lisesi var ildeki en iyi lise %3,5 ile alıyor Fen lisesi ama örnek olarak @resitali Anadolu lisesinde ama okulu %1,3 ile alıyor kağıt üstünde fen lisesi daha iyi ama...
Top Bottom